Α1

Δεύτερη εκδοχή για τον τραυματισμό του Μόργκαν το μπλέξιμο σε καβγά σε μπαρ!

Μια δεύτερη εκδοχή ήρθε να προστεθεί πριν από λίγο σε ότι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Τζόρνταν Μόργκαν στο χέρι στην οποία γίνεται αναφορά για μπλέξιμο του παίκτη σε καβγά σε μπαρ στην Αθήνα, με τον Μόργκαν να σπάζει το χέρι του και τον Ελ Αμίν που ήταν μαζί του να τη γλιτώνει με ένα μικρό τραυματισμό στο πρόσωπο και ράμματα στο κεφάλι!

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα sport24.gr ο σέντερ των “μπλε” ενεπλάκη σε καυγά σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, όπου βρισκόταν μαζί με τον -συμπαίκτη του- Μουχάμαντ Ελ Αμίν.

Μία διαφωνία με έναν άλλο θαμώνα του νυχτερινού κέντρου γενικεύτηκε, η ένταση μεγάλωσε και κάπως έτσι προέκυψε ο καυγάς. Μέσα σε όλα, ο Τζόρνταν Μόργκαν έσπασε τον καρπό του, τη στιγμή που ο Μουχάμαντ Ελ Αμίν τη γλίτωσε με ένα μικρό τραυματισμό στο πρόσωπο και ράμματα στο κεφάλι.

Αμφότεροι καλούνται πλέον να απολογηθούν στη διοίκηση της Κύμης, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Η διοίκηση του συλλόγου θα συνεδριάσει άλλωστε για το ζήτημα, πιθανότατα την Πέμπτη (12/1), για να αποφασίσει πως θα κινηθεί. Δεν πρέπει άλλωστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο “διαζυγίου” με τους δύο παίκτες.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou