Α ΕΣΚΑΣΕ

Ηλ.Τομαράς:’Επιβάλαμε το ρυθμό μας και το γυρίσαμε’

Ο Ηλίας Τομαράς θα μπορούσε κάλλιστα αν υπήρχε, να έπαιρνε τον τίτλο του κόουτς της αγωνιστικής, καθώς η ομάδα του κατάφερε να επιστρέψει στην Ιστιαία από το -22 κερδίζοντας στο τέλος τον Τελεθριακό στην παράταση. Ο κόουτς της Αυλίδας στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του επέβαλε το δικό της ρυθμό, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του.

‘Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά όταν χάσαμε τον Γκολιά αποδιοργανωθήκαμε, χάσαμε την ισορροπία μας και βρεθήκαμε ακόμα και με 20 πόντους πίσω στο σκορ. 

Τους αντιπάλους μας τους ξέραμε καλά, ήταν μια ομάδα που κακώς είχαμε χάσει στο ματς του πρώτου γύρου όταν παρασυρθήκαμε στο ρυθμό τους. Είπα στα παιδιά στο τέλος της γ’ περιόδου, ότι πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να επιβάλουμε εμείς το δικό μας ρυθμό και μπορούμε να το γυρίσουμε. Πράγματι έτσι έγινε, ο Κατσούλας με τον Βασιλείου πήραν την ομάδα στις πλάτες τους και με τη σημαντική συμβολή όλων των υπόλοιπων παιδιών φτάσαμε στην ανατροπή. Όλοι τους έδωσαν το 100% και τα καταφέραμε, ακόμα και ο Σέφκας μπορεί να ήταν άποντος αλλά ήταν καταπληκτικός στην άμυνα, το ίδιο και ο Σπύρου.

Είμαστε μια νέα ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν και διαρκώς θα εμφανίζεται καλύτερη. Υπομονή χρειάζεται και σκληρή δουλειά’.

 

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou