Uncategorized Α1 Α2

Μαζεύτηκαν 1,500 Ευρώ και πολλά τρόφιμα από το ‘Basket Αγάπης’!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Ο σημερινός αγώνας της Κύμης με τον Ολυμπιακό είχε και κοινωνικές προεκτάσεις καθώς στο περιθώριο του αγώνα διοργανώθηκε το ‘4ο Basket Αγάπης’, το πρώτο που έγινε στη Χαλκίδα.

Πρόκειται για μια εκστρατεία αλληλεγγύης, που στόχο έχει την ενίσχυση άπορων οικογενειών και Ιδρυμάτων στις πόλεις όπου εδρεύουν οι ομάδες μπάσκετ της Α1  Κατηγορίας .

Οι φίλαθλοι πρόσφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία παραλήφθηκαν στην είσοδο του Γυμναστηρίου και μέσω των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλκιδέων θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής.

Η πρωτοβουλία όμως δεν σταμάτησε εκεί με την συγκέντρωση τροφίμων, αλλά επεκτάθηκε και στο γήπεδο.

%ce%b1%ce%b32Έτσι, στο ημίχρονο του αγώνα, ο Δημήτρης Σταθόπουλος από τις ακαδημίες της ομάδας μπάσκετ του ΧΒΑ εκτέλεσε 3 βολές, με την κάθε εύστοχη βολή να πριμοδοτείται με 500 ευρώ στα αρχικά 1,000 Ευρώ που πρόσφεραν οι διοργανωτές της εκδήλωσης!

Ο νεαρός γκαρντ ευστόχησε σε μια και το ποσό ανέβηκε στα 1,500 ευρώ!

Στη συνέχεια ο Παπαπέτρου του Ολυμπιακού και ο Κατράνας της Κύμης έκαναν από δύο σουτ ο καθένας από το κέντρο. Αν ευστοχούσαν, το ποσό θα ανέβαινε για κάθε εύστοχο σουτ κατά 1,000 ευρώ!

Τα σουτ όμως δεν βρήκαν το στόχο και το τελικό ποσό που μαζεύτηκε έφτασε τα 1,500 ευρώ!

Τα χρήματα θα διατεθούν στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Χαλκίδας, που λειτουργεί στα “Δύο Δέντρα” Χαλκίδας, μια κοινωνική προσφορά για την οποία αξίζουν μπράβο σε όλους!

 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ήττα-μαχαιριά! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 73-83

pannikolaou

A2 Elite League: Νίκη-πρόκριση στα playoffs! Ερμής Σχηματαρίου-Δόξα Λευκάδας 74-69

pannikolaou