Α ΕΣΚΑΣΕ

Α΄ΕΣΚΑΣΕ: ΜΑΚΑΡΟΣ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ 81-70

Α΄ΕΣΚΑΣΕ

Με κορυφαίο τον Λούπουλ!

ΜΑΚΑΡΟΣ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ 81-70

Ο Μάκαρος ήταν ο νικητής στο εξ αναβολής αγώνα με τον Τελεθριακό, με την ομάδα του Παπούλια να επικρατεί δίκαια σήμερα το μεσημέρι με 81-70.

Πολύ καλό ματς, όπως φαίνεται και από το υψηλό σκορ, με την ομάδα της Άμφισσας να έχει καλό ρυθμό στο παιχνίδι της και σταθερό προβάδισμα στο σκορ που τις έδωσε τη νίκη.

Κορυφαίος των νικητών ο Λούπουλ, σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τον Μάκαρο.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στην πρώτη περίοδο, στη δεύτερη όμως η Άμφισσα με πίεση στον Ρουμελιώτη στο κατέβασμα της μπάλας προηγήθηκε με 40-32 έχοντας το Λούπουλ και Νασάκη σε εξαιρετική μέρα σε άμυνα και επίθεση.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Τελεθριακός βρήκε λύσεις στην επίθεση με Τσιτούμη , Ιωακείμ και Μητρόπουλο και μείωσε τη διαφορά στους 4 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Άμφισσα με καλή άμυνα στο Μητρόπουλο και εξαιρετικούς στην επίθεση το Γιαννακόπουλο, Λούπουλ και Αμπλά πέρασε στο σκορ ακόμη και με 14 πόντους και έφτασε στη νίκη καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου.
Από το Μάκαρο Λούπουλ και Γιαννακόπουλος ήταν οι κορυφαίοι, ενώ από τον Τελεθριακό διακρίθηκαν ο Τσιτούμης με το Μητρόπουλο.

Διαιτητές: Χριστοδούλου-Καραμπιτσάκος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-15, 25-17, 20-24, 21-14.
ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας): Τσιγουρής, Δρίβας, Οικονόμου 7, Λούπουλ 23 (2), Αμπλάς 14 (2), Φουσέκης, Χατζηστάμου 8 (1), Τσικνής, Διαμάντης, Βουρνούς, Γιαννακόπουλος 15, Νασάκης 14.
ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ ( Δαδίτσιος): Μέτα, Ρουμελιώτης 1, Μητρόπουλος 22 (4), Παπαθανασίου, Χαντζής, Ιωακείμ 12 (1), Αφερείμ, Τσιτούμης 8, Κουμπές 10 (1), Δήμου 6, Φακίτσας 2, Τριανταφύλλου 9 (1).

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε η α’ φάση στο Εργασιακό πρωτάθλημα της Θήβας!

pannikolaou

Αποκαρδιωτική η συμμετοχή στη Γ. Σ. της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Άρης Αμφίκλειας: ”Δεν πήραμε απαντήσεις”

pannikolaou