Α ΕΣΚΑΣΕ

Αν.Δαδίτσιος:’Κερδίσαμε χρόνο και ηρεμία’

Ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του μέσα στη Λιβαδειά έμεινε ο κόουτς του Τελεθριακού Ανέστης Δαδίτσιος που σημείωσε πως η ομάδα του πέρασε ένα πολύ δύσκολο δίμηνο με συνεχόμενα άσχημα περιστατικά.

Τόνισε επίσης, πως αυτή η νίκη δίνει το περιθώριο ώστε να δουλέψουν χωρίς άγχος στη συνέχεια του πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας ένα ακόμα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, γιατί είχαμε ένα δίμηνο που μας πήγαιναν πολύ άσχημα τα πράγματα, από τραυματισμούς μέχρι και θανάτους. Παίξαμε καλό μπάσκετ και καταφέραμε να κερδίσουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι ο Απόλλωνας Λιβαδειάς που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Εμείς αν δεν ήμασταν τόσο πολύ άστοχοι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τον αγώνα πιο εύκολα. Είχαμε μόλις 24% στα τρίποντα, τα περισσότερα απ’ αυτά με καλές προϋποθέσεις.

Μα αυτή τη νίκη, απέναντι σε ένα αξιόλογο αντίπαλο, εκτός από τους δύο βαθμούς κερδίσαμε χρόνο και ηρεμία, ώστε να δουλέψουμε τις επόμενες μέρες και να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος’.

 

Σχετικά άρθρα

Νίκος Μάρκου: ”Στο β’ ημίχρονο παίξαμε έτσι ακριβώς όπως μπορούμε”

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΑΕΕΠ Χαλκίδας-Λοκρός (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (14η αγωνιστική)

pannikolaou