Α ΕΣΚΑΣΕ

Βασ.Ροζάνας:’Μπορούμε και κοιτάζουμε όλους τους αντιπάλους μας στα μάτια’

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Άρη έμεινε ο κόουτς του Απόλλωνα Λιβαδειάς Βασίλης Ροζάνας, που τόνισε πως δύο χαμένα σουτ δεν έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα του να μείνει μέσα στον αγώνα μέχρι τέλους. Χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Άρη ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του κοιτάζει πλέον όλους τους αντιπάλους της στα μάτια, όπως είπε χαρακτηριστικά.

‘Ξεκινήσαμε κάπως άσχημα τον αγώνα, μείναμε πίσω στο σκορ αλλά στη συνέχεια το ισορροπήσαμε. Μέχρι το 35’ ήμασταν κοντά στο σκορ αλλά στο τέλος δεν αντέξαμε, ενώ δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τον Γκόλια που ήταν πολύ καλός. Είχαμε δύο σουτ να τα βάλουμε και να ξαναμπούμε στον αγώνα, τα χάσαμε ο αντίπαλος ξέφυγε με 10 πόντους και ηττηθήκαμε.

Συγχαρητήρια στον Άρη για τη δίκαιη νίκη του, όπως και στους διαιτητές για την πολύ καλή διαιτησία. 

Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας, με ικανοποιεί το γεγονός ότι μπορούμε και κοιτάμε όλους τους αντιπάλους μας στα μάτια, πληρώνουμε τώρα την απειρία μας αλλά οι παραστάσεις που κερδίζουν διαρκώς τα παιδιά είμαι σίγουρος πως θα τους κάνουν πολύ καλύτερους στο μέλλον’.

 

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση Α.Ε. Καρύστου για την παραίτηση Σταύρου

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Έφτασε στο τέλος με τον λάθος τρόπο!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Ο 6ος τίτλος του Κάδμου! Όλοι οι πρωταθλητές από το 1980

pannikolaou