Α ΕΣΚΑΣΕ

Βασ.Ροζάνας:’ Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την άψογη συνεργασία’

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΡΟΖΑΝΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥΣ!

Ο Βασίλης Ροζάνας μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που έφερε αρχικά την άνοδο στην Α’ κατηγορία και φέτος την παραμονή, αποφάσισε να παραιτηθεί από τον πάγκο του Απόλλωνα Λιβαδειάς υποβάλλοντας την παραίτησή του στους διοικούντες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για αυτή την απόφαση στο eviabasket:

‘Μετά από ένα δύσκολο πρωτάθλημα για εμάς και τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του, παρέδωσα στη διοίκηση τη δήλωση παραίτησής μου. Αν εξαιρέσουμε τον πρώτο γύρο όπου είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, στο δεύτερο γύρο και μετά τα Χριστούγεννα ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Δυστυχώς σε παιχνίδια όπως με την Ιτέα το Σχηματάρι τον Τελεθριακό την Παναγίτσα και τον ‘Αρη Θηβών που κρίθηκαν οριακά, μερικά από αυτά στο καλάθι και στο τελευταίο σουτ, για διάφορους λόγους που τώρα δεν έχει σημασία να αναλύσουμε, δεν είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα μετράει και σε μια πόλη που το μπάσκετ και οι άνθρωποι του είμαστε συνηθισμένοι από επιτυχημένες εικόνες τύπου ΑΕΛ- (άνοδοι, Α ΕΣΚΑΣΕ, Γ ΕΘΝΙΚΗ, Β ΕΘΝΙΚΗ, Α2) οι ομάδες και το φίλαθλο κοινό έχουν αυξημένες απαιτήσεις.

Σε μια μεταβατική περίοδο λοιπόν, θεωρώ πως η παρουσία μας ήταν θετική όντας μια ομάδα με δικά μας παιδιά και χωρίς έναν κλασικό σκόρερ, μέσα από την ομαδική δουλειά και προσπάθεια ήμασταν ανταγωνιστικοί έναντι όλων των ομάδων που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Χαίρομαι που τον ένα χρόνο που βρίσκομαι στην ομάδα την βοήθησα να ανεβεί από την Β ΕΣΚΑΣΕ στην Α και να επιτύχει και την σωτηρία της που ήταν και ο πρωταρχικός μας στόχος φέτος.

Από εκεί και πέρα θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους παίκτες μου για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν καθώς και την κατάθεση ψυχής ειδικά στο Β’ γύρο. Για την επόμενη χρονιά εύχομαι και πιστεύω ότι η διοίκηση θα ενισχύσει την ομάδα μεταγραφικά ώστε να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να κάνει και πρωταθλητισμό. Τελειώνοντας Παναγιώτη ευχαριστώ πολύ και εσένα για την άψογη συνεργασία που είχαμε καθώς και για την σπουδαία δουλειά που κάνεις για το αγαπημένο μας άθλημα. Εις το επανιδείν…”

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Η προκήρυξη της Α’ ΕΣΚΑΣΕ 2024-25

pannikolaou

Η Γενική προκήρυξη ΕΣΚΑΣΕ για τα πρωταθλήματα και το κύπελλο της σεζόν 2024-25

pannikolaou

Συνάντηση Φασούλα με εκπροσώπους σωματείων στη Χαλκίδα

pannikolaou