Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ. Βελισσαράκος:’Κάναμε διαγωνισμό λαθών στη γ’ περίοδο’

Στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στην τρίτη περίοδο και στον σούπερ Γκόλια του Άρη όπως τον χαρακτήρισε, στάθηκε στις δηλώσεις του ο κόουτς της ΑΓΕ Χαλκίδας Γιώργος Βελισσαράκος για το χθεσινό αγώνα με την ομάδα της Θήβας στο κλειστό της Πειραϊκής, στο οποίο η ΑΓΕΧ ηττήθηκε με 60-57.

‘Μια ήττα που όπως έγινε, φαίνεται φυσιολογική. Ο Άρης Θήβας είχε συνέπεια στην άμυνά του και σούπερ Γκόλια στην επίθεση.

Εμείς είχαμε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο και μετά ένα άναρχο παιχνίδι.

Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε διαγωνισμό προσωπικών λαθών σε άμυνα και επίθεση. Δεν χρειάζεται όμως να μένουμε σε δικαιολογίες όπως τα λάθη, οι απουσίες, η διαιτησία κλπ, γιατί έτσι δεν γινόμαστε καλύτεροι.

Στην ομάδα μας ξέρουμε τι μας συμβαίνει και θα ψάξουμε να βρούμε λύσεις βελτίωσης.

Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να ανεβάζουμε την ποιότητά μας, να ενισχύουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και να μειώνουμε τα προσωπικά μας λάθη που μας στέρησαν με τον Άρη Θήβας μια σπουδαία νίκη.

Συγχαρητήρια στον κόουτς Χρήστο Χρήστου που έδωσε στον Άρη Θήβας το δικό του στίγμα. Έχει στην ομάδα παίκτες με ποιότητα που μπορούν να ελέγχουν την εξέλιξη κάθε παιχνιδιού’.

Σχετικά άρθρα

Υπέγραψε ο Αλέξης Πανταζής στον Κάδμο!

pannikolaou

Επιστροφή Καραδόπουλου στον Άρη Θήβας!

pannikolaou

Ο Γιάννης Γκρινιάρης στον Κάδμο!

pannikolaou