Γ ΕΣΚΑΣΕ

Γ’ ΕΣΚΑΣΕ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΜΕΔΕΩΝ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 51-48

Οι Ακαδημίες Χαλκίδας προηγήθηκαν με 13-26 στο ημίχρονο και 25-31 στο τέλος της γ’περιόδου, αλλά ο Μεδεών αντέδρασε και με τρίποντο του Κόλλια στα 13′ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη πέρασε μπροστά με 50-48.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν σε αυτό το σημείο γιατί όπως υποστηρίζουν ο χρόνιος κύλησε με αποτέλεσμα η τελευταία τους επίθεση να ξεκινήσει αντί για τα 13′ στα 4′ δευτερόλεπτα, ενώ έκαναν και ένσταση καθώς δεν υπήρχε ορισμένη γραμματεία από τον τοπικό σύνδεσμο, για να αναλάβουν χρέη σημειωτή και χρονομέτρη ώστε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας, οι γηπεδούχοι.

Οι Ακαδημίες πάντως δεν κινδυνεύουν, καθώς θέλουν μόλις μια νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαιτητές: Καραμπιτσάκος-Κατρισιώσης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 7-11, 13-26, 25-31, 51-48.

ΜΕΔΕΩΝ (Αριδάς): Λεοντίου 15, Πραγιάννης 2, Κόλλιας 12 (2), Σωτηρίου, Κωνσταντινόπουλος, Ζήσης 9, Ζώνας 5, Αντωνίου 8, Σαλιπάς, Σταυρίδης, Παπαδούλης.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γυφτονικολός): Σταυρουλάκης, Αποστολόπουλος 3, Μπαρώτας 11, Μπιλάλης, Ντουμάνης 9 (3), Γιαπλές, Τάρλας, Τσουμάνης 9, Σταθόπουλος Δ. 11, Μασλατζίδης 1, Σταθόπουλος Κ. 4.

 

Σχετικά άρθρα

Στο υπό κατασκευή κλειστό γυμναστήριο Ψαχνών ο Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας Φ. Σπανός

pannikolaou

Εκλογές ΕΟΚ: Ορατό το ενδεχόμενο νέας αναβολής!

pannikolaou

Θεωρείτε πως πρέπει να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα υποδομής; Waverpoll

pannikolaou