Από την περασμένη Κυριακή σας είχαμε ενημερώσει για το ενδιαφέρον της Κύμης για τον Τζέϊσον Καντί και σήμερα το φλερτ κατέληξε σε…γάμο με τον Αυστραλό γκαρντ να γίνεται ο τελευταίος παίκτης που αποκτά η Κύμη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο δρόμο για τη διεκδίκηση της παραμονής στην Α1 κατηγορία!
Ο Καντί μάλιστα, πριν από λίγο έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα γνωρίζοντας παίκτες και προπονητές.
Οι νεοφώτιστοι με ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από λίγο έκαναν γνωστή με κάθε επισημότητα την προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας του Τζέϊσον Καντί:
‘Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αυστραλό αθλητή JasonCadee, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Ο Cadee είναι 26 χρονών, γεννημένος στις 15 Απριλίου 1991, έχει ύψος 1,86μ.και αγωνίζεται ως point guard. Στην μέχρι τώρα επαγγελματική καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 4 ομάδες του Αυστραλιανού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στις Gold Coast Blaze (2010-2012), Adelaide 36ers (2012-2014), Super City Rangers (2014) και από το 2014 έως τώρα στους Sidney Kings. Να σημειώσουμε ότι στην μέχρι πρότινος ομάδα του είχε συμπαίκτες 3 γνώριμους του ελληνικού πρωταθλήματος, τους Josh Powell, Aleks Maric και Brad Newley, ενώ προπονητής του ήταν ο θρύλος του Αυστραλιανού μπάσκετ Andrew Gaze, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας.
Ο Jason Cadee πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα και έδειξε πανέτοιμος να αγωνιστεί στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Δόξα Λευκάδας στις 25 Φεβρουαρίου και να βοηθήσει μαζί με τους νέους του συμπαίκτες την Κύμης SEAJETS να πετύχει τους στόχους της’.