Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Μωραϊτης:’Συγχαρητήρια στον Ερμή για τη δίκαιη νίκη του’

Ο Χρήστος Μωραϊτης έδωσε συγχαρητήρια στον Ερμή Σχηματαρίου για τη δίκαιη νίκη του, όπως τη χαρακτήρισε, στον οποίο και ευχήθηκε να πετύχει τους στόχους του. Παράλληλα όμως, τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, λέγοντας πως τώρα υπάρχει το ‘πρέπει’ της νίκης την Τετάρτη απέναντι στο Μώλο.

‘Ξεκινώντας να συγχαρώ τον Ερμή για την δίκαιη νίκη του. Δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται στην βαθμολογία και είναι και αήττητος . Είναι μια ομάδα που τρέχει, ποστάρει πολύ την μπάλα, χτυπάει την κάθε αδυναμία σου αφού οι παίχτες διαβάζουν πολύ καλά τις διάφορες καταστάσεις.

Είχαμε μεγάλο πρόβλημα γιατί τα γκαρντ του Ερμή έχουν σωματικό μέγεθος και μας πόσταραν όλο το ματς. Περίμενα λίγο πιο “χαλαρό ” τον Ερμή μετά το ματς με την Παναγίτσα αλλά μας σεβάστηκε πολύ και φάνηκε αυτό όταν η διαφορά ήταν στους είκοσι πόντους οι παίχτες του έκαναν βουτιές για την μπάλα!

Εμείς νομίζω ότι είχαμε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο Σάββατο, βγάλαμε ενέργεια ήμασταν ανταγωνιστικοί για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού αλλά ο αντίπαλος δεν μας άφησε περιθώρια, ήμασταν και πολύ άστοχοι από την περιφέρεια. Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο στο συγκεκριμένο ματς γιατί ακολουθεί η εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη στον Μώλο που υπάρχει το “πρέπει ” της νίκης.

Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για τη προσπάθεια τους και νομίζω ότι θα βρούμε πάλι τον δρόμο για νίκες … Συγχαρητήρια στον Ερμή και στον κόουτς Τσαούση για την εικόνα τους και γιατί μετά από τόσα ματς αήττητοι έχουν την ίδια φλόγα για νίκη! Εύχομαι να πετύχουν τον στόχο τους’.

Σχετικά άρθρα

Υπέγραψε ο Αλέξης Πανταζής στον Κάδμο!

pannikolaou

Επιστροφή Καραδόπουλου στον Άρη Θήβας!

pannikolaou

Ο Γιάννης Γκρινιάρης στον Κάδμο!

pannikolaou