Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Χρήστου:’Αφιερώνω τη νίκη στη μνήμη του πατέρα μου’

Ο κόουτς του Άρη Θήβας Χρήστος Χρήστου έφυγε νικητής χθες το βράδυ από τη Χαλκίδα στο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στην ΑΓΕΧ και αυτή την επιτυχία την αφιέρωσε στη μνήμη του πατέρα του, που έφυγε προχθές από τη ζωή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κόουτς των ‘κιτρινόμαυρων’ στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του μπόρεσε και βρήκε λύσεις απέναντι στην άμυνα ζώνης των γηπεδούχων.

‘Το παιχνίδι με την AΓΕΧ ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους . Πρώτα για το πένθος που είχα λόγω της απώλειας του πατέρα μου. Δεύτερον ήταν ένα παιχνίδι μέσα σε μία μέρα της εβδομάδας παιχνίδι, που έχει πάρει αρκετές αναβολές.

Φυσικά παίζαμε και μια πάρα πολύ καλή ομάδα ,και εκτός έδρας. Θέλω να θυμίσω ότι παίζανε και δυο από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό γιατί αντιμετωπίσαμε μία ζώνη για 30 λεπτά, αλλά βρήκαμε τις λύσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους παίκτες μου, το συμβούλιο και τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν και στο γήπεδο της Χαλκίδας. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα της ΑΓΕΧ και στον φίλο μου το Γιώργο Βελισάράκο.

Αυτή τη νίκη την αφιερώνω στην μνήμη του πατέρα μου Στεφάνο , που έχασα πρόσφατα και σας ευχαριστώ όλους για συμπαράσταση. Εμείς προχωράμε!’

Σχετικά άρθρα

Με -1 θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν το Α.Ε. Καρύστου

pannikolaou

Ανακοίνωση Α.Ε. Καρύστου για την παραίτηση Σταύρου

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Έφτασε στο τέλος με τον λάθος τρόπο!

pannikolaou