Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Χρήστου:’Είχαμε θέληση και πείσμα για τη νίκη’

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη μέσα στη Χαλκίδα επί της Παναγίτσας έμεινε ο κόουτς του Άρη Θήβας Χρήστος Χρήστου, που στάθηκε στη θέληση και την πίστη των παικτών του για το θετικό αποτέλεσμα αλλά και την πολύ καλή άμυνα, την καλύτερη του πρωταθλήματος, που αποτελεί σήμα κατατεθέν για τον φετινό Άρη.

‘Το παιχνίδι με την ομάδα της ´Εξω Παναγίτσας ήταν ένα παιχνίδι στόχος για εμάς. Η νίκη είναι πολύ σημαντική, γιατί ήρθε στην έδρα της δεύτερης ομάδας του πρωταθλήματος. Εξίσου σημαντικό είναι ότι καλύψαμε και τη διαφορά του πρώτου αγώνα.

Στην διάρκεια του παιχνιδιού εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε κοντά στο καλάθι και να πάρουμε σκορ από εκεί. Η άμυνα μας είναι πλέον η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Αυτό λέει πολλά για την θέληση και το πείσμα των παικτών μας.

Η ομάδα της ´Εξω Παναγίτσας είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και κυρίως παίκτες μικρής ηλικίας. Προφανώς, γίνεται πολύ σημαντική δουλειά στις υποδομές και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την φιλοξενία και τους εύχομαι καλή πορεία. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, τη διοίκηση της ομάδας και τους φιλάθλους μας. Αυτή η νίκη ενισχύει την αυτοπεποίθηση της ομάδας για τη συνέχεια. Προχωράμε…’.

Σχετικά άρθρα

Πώς και πότε ξεκινούν τα πρωταθλήματα υποδομής. Όλες οι προϋποθέσεις

pannikolaou

Επιτέλους ξεκινάμε! Στις 10 & 17 Μαΐου η επανεκκίνηση σε αγωνιστικά τμήματα και ακαδημίες!

pannikolaou

Εν αναμονή της απόφασης: Εισήγηση λοιμωξιολόγων για έναρξη ακαδημιών στις 17/5!

pannikolaou