Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Χρήστου:’Το ταλέντο και ο εγωϊσμός μας έδωσαν τη νίκη’

Στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του πριν τον αγώνα στάθηκε αρχικά στις δηλώσεις του ο κόουτς του Άρη Θήβας Χρήστος Χρήστου, που χαρακτήρισε τον χθεσινό αγώνα ως ένα δύσκολο και πονηρό παιχνίδι στο οποίο ‘μίλησε’ το ταλέντο και ο εγωϊσμός των παικτών του. Παράλληλα, εκθείασε τον Σάκη Γκόλια, που όπως είπε δεν έχει χάσει καμία προπόνηση!

‘Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λιβαδειάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας . Την βδομάδα που διανύσαμε μέχρι αυτόν τον αγώνα, ήταν το παιχνίδι με την ΑΓΕΧ την Τετάρτη και πολλά άλλα προβλήματα . Το σημαντικότερο πρόβλημα όμως για το αγωνιστικό μας πρόσωπο ήταν ότι δε βρεθήκαμε όλοι στις προπονήσεις που μεσολάβησαν και αυτό φάνηκε στο χθεσινό μας παιχνίδι.

Θέλω να σταθώ στην απόδοση του παίκτη μας, Σάκη Γκόλια ο όποιος πέρα από το ήθος του, δεν έχει χάσει ούτε μία προπόνηση. Η σκληρή δουλειά στην προπόνηση κάνει και τη διαφορά. Παρόλα αυτά οι παίκτες μας βάζοντας το προσωπικό τους ταλέντο και εγωισμό κατάφεραν να κερδίσουν ένα δύσκολο και πολύ πονηρό παιχνίδι . Και αυτό γιατί θεωρώ ότι ομάδα της Λιβαδειάς είναι μια καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Είναι μία ομάδα που η θέση της είναι στην πρώτη τετράδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, τη διοίκηση και τον κόσμο που γέμισε τις εξέδρες του γηπέδου μας. Εύχομαι στην ομάδα της Λιβαδειάς καλή επιτυχία . Όσο για μας προχωράμε’.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (3-5/2)

pannikolaou

ΕΣΚΑΣΕ: Οι αλλαγές στο πρόγραμμα αγώνων (3-5/2)

pannikolaou

Κοπή πίτας για τμήματα του Κάδμου! (pics)

pannikolaou