Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 57-85

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Εμφάνιση πρωταθλητή!

Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 57-85

Σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος και απέναντι σε μια ομάδα που μέχρι σήμερα το απόγευμα ήταν αήττητη στο γήπεδό της, ο Ερμής Σχηματαρίου έκανε επίδειξη δύναμης κατακτώντας τη νίκη με 85-57, γνωρίζοντας μάλιστα την αναγνώριση των γηπεδούχων στο τέλος που τους χάρισαν ένα ιπποτικό χειροκρότημα!

Η ομάδα του Τσαούση έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ιτέα και με κορυφαίους τους Γρηγοράκη και Φλώτσιο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υστέρησε κάποιος από τους υπόλοιπους, έφτασε στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη που τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο στη Γ’ Εθνική!

Μετά την πρώτη περίοδο που οι δύο ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ, το Σχηματάρι επέβαλε το ρυθμό του, διάβασε κάθε αδυναμία της Ιτέας για να προηγηθεί στο ημίχρονο με 29-43.

Στη γ’ περίοδο η ομάδα του Μωραϊτη μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει στο ματς και εν μέρει τα κατάφερε πλησιάζοντας ακόμα και στους 6 πόντους.

Εκεί όμως ο Ερμής επιστράτευσε εκτός του ταλέντου και την εμπειρία των παικτών του, έτρξε γρήγορα ένα σερί 8-0 φτάνοντας εκ νέου στο +14 καθαρίζοντας τον αγώνα.

Η δ’περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Ερμή να ανοίγει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα της διαφοράς στο σκορ για να φτάσει στο επιβλητικό τελικό 85-57.

Διαιτητες: Χριστοδούλου-Τσάλας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-19, 13-24, 13-20, 15-22.

Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης): Παγώνης 9 (1), Παπαθεοχάρης 5 (1), Μπαντελάς 14 (2), Ντινόπουλος, Κοντογιάννης, Αγγελόπουλος 5, Πράππας 6 (1), Ευθυμίου 3, Σανούδος, Πετράκος 3 (1), Κουτρόγιαννος 2, Γεωργαντάς 11 (1).

ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Τσαούσης): Σπανός 4, Μούντριχας, Ξετρίχης 12 (3), Γρηγοράκης 27 (1), Τζελάς 3 (1), Κώνστας 2, Φλώτσιος 13, Κωνσταντούρας 7 (1), Αγγελέτος 5, Κουτής, Γυφτονικολός 7, Λούκας 5.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou