Uncategorized Α1 Α2

Βασ.Μπρατσιάκος:’ Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια’

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών απέναντι στον Παναθηναϊκό έμεινε ο κόουτς της Κύμης Βασίλης Μπρατσιακος, που τόνισε πως το σημερινό παιχνίδι ήταν στην ουσία μια δυνατή προπόνηση εν όψει του αγώνα με τα Τρίκαλα την ερχόμενη Τετάρτη.

Τόνισε πάντως, πως δεν θεωρεί τον αγώνα των Τρικάλων ζωής και θανάτου για την ομάδα του.

‘Σήμερα μας ενδιέφεραν δύο πράγματα από το παιχνίδι. Καταρχάς να βάλουμε στο κλίμα της ομάδας τον Ντίον Ντίξον. Το δεύτερο ήταν να κάνουμε μια πολύ δυνατή προπόνηση για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, που είναι αυτό που μας ενδιαφέρει άμεσα.

Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου σήμερα, για την προσπάθεια τους. Θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο καλύτεροι και λίγο πιο ανταγωνιστικοί, όμως χθες ήταν η πρώτη φορά που κάναμε προπόνηση πάνω από 10 άτομα μετά από πάρα πολύ καιρό. Στόχος της ομάδας, αφού έρθει και ο καινούργιος μας ξένος, είναι να ενωθεί ξανά και να ξαναπαίξει καλό μπάσκετ. Αρχής γενομένης από το ματς με τα Τρίκαλα, θέλουμε να φέρουμε ξανά όλοι μαζί την Κύμη στις πιο πάνω θέσεις τις βαθμολογίας, εκεί που της αξίζει και εκεί που παλέψαμε τόσα χρόνια να την φέρουμε.

Δεν θεωρώ ότι το παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι ζωής ή θανάτου, είναι όμως ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να παλέψουμε να κερδίσουμε. Θεωρώ ότι από εδώ και στο εξής οφείλουμε να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και θεωρώ ότι σε όλα, εκτός από αυτό με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική, μπορούμε να διεκδικήσουμε την νίκη’.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ήττα-μαχαιριά! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 73-83

pannikolaou

A2 Elite League: Νίκη-πρόκριση στα playoffs! Ερμής Σχηματαρίου-Δόξα Λευκάδας 74-69

pannikolaou