ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Γενική Συνέλευση ΣΔΚΑΣΕ με εκλογή Δεσάρτη στην ΟΔΚΕ και αιχμές για διαιτητές!

Στη Λιβαδειά έγινε την Τετάρτη η Γενική Συνέλευση των διαιτητών του ΣΔΚΑΣΕ που είχε ως κύρια θέματα την Εκλογή αντιπροσώπου στις αρχιαιρεσίες της ΟΔΚΕ αλλά και η παρουσίαση του νέου εσωτερικού κανονισμού του Συνδέσμου.

Ο Γιάννης Δεσάρτης ψηφίστηκε ως αντιπρόσωπος για τις αρχιαιρεσίες της ΟΔΚΕ, ενώ όσο αφορά τον εσωτερικό κανονισμό που εγκρίθηκε από τα μέλη, δεν έλειψαν στην ανακοίνωση του ΣΔΚΑΣΕ οι αιχμές για παλιούς συναδέλφους που έλαμψαν δια της αδικαιολόγητης απουσίας τους, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΔΚΑΣΕ:

‘Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 01/02/2017, στο συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Λιβαδειάς, προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΔΚΑΣΕ με θέματα :

1.      Εκλογή αντιπροσώπου για τις αρχιαιρεσίες της ΟΔΚΕ

2.      Παρουσίαση Εσωτερικού Κανονισμού του ΣΔΚΑΣΕ και ψήφιση αυτού κατ´ άρθρο αλλά και στο σύνολο του από τα μέλη του Συνδέσμου.

  Ως αντιπρόσωπος για τις αρχιαιρεσίες της ΟΔΚΕ ψηφίστηκε από το σύνολο των παρευρισκομένων ο κος Ιωάννης Δεσάρτης στον οποίο και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο νέο του ρόλο.

  Ο Εσωτερικός Κανονισμός του ΣΔΚΑΣΕ ήταν ανέκαθεν ένα θέμα προς συζήτηση και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που ήταν το σημερινό ΔΣ αυτό που εργάστηκε προκειμένου να τον υλοποιήσει. Ο Εσωτερικός Κανονισμός διαβάστηκε στους παρευρισκόμενους άρθρο – άρθρο, συζητήθηκε και εγκρίθηκε τόσο σε κάθε άρθρο ξεχωριστά, όσο και στο σύνολο του. Η ισχύς του με βάση την απόφαση της ΓΣ ξεκινάει από 1/2/2017 και μετά το πέρας της Γενικής Συνελεύσεως. Τις επόμενες ημέρες τα μέλη του ΣΔΚΑΣΕ θα έχουν την δυνατότητα να τον βρουν σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου.

  Τέλος, θα θέλαμε να αναφερθούμε σε «παλιούς» συναδέλφους που έλαμψαν δια της αδικαιολόγητης απουσίας τους. Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, όπως επανηλειμμένως έχουμε τονίσει, τα πράγματα στον ΣΔΚΑΣΕ έχουν αλλάξει. Και για να έχετε το δικαίωμα να απαιτείτε, θα πρέπει να είστε τυπικοί και με τις υποχρεώσεις σας. Ο ΣΔΚΑΣΕ θα προχωρήσει, με ή χωρίς εσάς …’

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Πρώτη θέση στην Ελλάδα η Αθ. Ζαφείρη, εξασφάλισε 20% στα ΤΕΦΑΑ και πρόκριση στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα!

pannikolaou

Τα πήγαν πολύ καλά στο ντέρμπι των playoffs!

pannikolaou