Α1

Ηθική νικήτρια η Κύμη στο ΟΑΚΑ! (ΑΕΚ-Γ.Σ. Κύμης 71-65)

ΜΕ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ Η ΚΥΜΗ ΕΦΤΑΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ 71-65! ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ!

Μπορεί να έφυγε ο Ελ Αμίν με τον Αντεγμοπόγιε, μπορεί να έλειπαν οι τραυματίες Κοστόφ και Τουντζιαράκης, μπορεί να τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο ο καλύτερος παίκτης μέχρι τότε Σταύρος Σχίζας, αλλά η ομάδα του Μπρατσιάκου έβγαλε μεγάλο πάθος, έπαιξε μπασκετάρα φτάνοντας μια ανάσα από την έκπληξη της χρονιάς, να κερδίσει δηλαδή την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ!

Το τελικό 71-65 διαμορφώθηκε με τρίποντο του ΜακΓκραθ στα 10′ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και ενώ προηγουμένως ο Σιγκούνας έχασε τρίποντο για την ισοφάριση, για να επιστρέψουν στις θέσεις τους οι καρδιές των Ενωσιτών στις εξέδρες…

Βέβαια, για να έρθει η ήττα έβαλαν το…χεράκι τους και οι διαιτητές που κάποια φάουλ υπέρ της Κύμης δεν σφυρίζονταν και σε κάποιες περιστάσεις δίνονταν και ανάποδα όπως αυτό πάνω στον Τσούπκοβιτς στα κρίσιμα τελευταία λεπτά.

Μια εμφάνιση για την Κύμη που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Μπρατσιάκο που κατάφερε να συσπειρώσει την ομάδα του παρά τα πολλά και μεγάλα προβλήματα και να τη δει να παίζει όπως θέλει, με καλή κυκλοφορία και με απειλή για το αντίπαλο καλάθι από όλους τους παίκτες της.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-19, 35-35, 48-49, 71-65.
ΑΕΚ (Ζντοβτς): Ούκιτς 8, ΜακΓκράθ 3 (1), Ελονού 7, Σάκοτα 20, Βασιλειάδης 11 (1), Χαριτόπουλος, Ντίξον 13 (1), Λαρεντζάκης 6 (1), Ουίλιαμς 3 (1), Τσαλμπούρης.
ΚΥΜΗ (Μπρατσιάκος): Σχίζας 11 (1), Σιγκούνας 8 (2), Τσούπκοβιτς 5 (1), Κατράνας, Τζόλος, Κουκουλάς 7, Κωνσταντακόπουλος, Σταμάτης 18 (1), Πάλμπλαντ 1, Όρτον 15.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou