Over play Uncategorized

Πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων από την ΕΣΚΑΣΕ!

Μετά από χρόνια και πάλι η ΕΣΚΑΣΕ δίνει ειδικό βάρος στα αναπτυξιακά προγράμματα και αυτό αν μη τι άλλο είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός.

Μετά την ενεργοποίηση των μικτών ομάδων, η Ένωση έβαλε στα σκαριά τη διοργάνωση του πρωταθλήματος παμπαίδων και παγκορασίδων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν φτάσει στα γραφεία της Ένωσης μέχρι την Τρίτη 7 Μαρτίου ενώ η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 19:00 στα γραφεία της ΕΣΚΑΣΕ.

Η έναρξη των αγώνων είναι προγραμματισμένη για τις 18 Μαρτίου.

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα σωματεία της ΕΣΚΑΣΕ με τη δυνατότητα μάλιστα να χρησιμοποιήσουν και δύο ομάδες χωρίς όμως να μπορούν στη διάρκεια του πρωταθλήματος να επιτρέπονται αλλαγές μεταξύ των αθλητών των δύο ομάδων.

Στο τουρνουά δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν τα αγόρια και κορίτσια  που είναι γεννημένα 2003, 2004 και 2005 με την προϋπόθεση ότι θα έχουν δελτίο στις ομάδες τους.

Οι αγώνες θα διεξάγονται μία φορά την εβδομάδα Σάββατο ή Κυριακή στις ώρες 10.00 έως 14.00.

Για την 1η φάση οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο γύρους για κάθε όμιλο.

Δεν θα επιτρέπεται στις ομάδες να εφαρμόζουν άμυνα ζώνης και “zone press” με παγίδες, καθώς κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς του τουρνουά.

Η διάρκεια του κάθε αγώνα είναι τέσσερα 8/λεπτα, ενώ κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει μέχρι 12 αθλητές.  Ο ελάχιστος αριθμός αθλητών που επιτρέπεται να δηλώσει και να χρησιμοποιήσει μια ομάδα είναι 10.

Οι προπονητές των ομάδων υποχρεούνται να χρησιμοποιήσουν όλους τους αθλητές που θα δηλώσουν τουλάχιστον για ένα 8/λεπτο.

Στους αγώνες θα ορίζονται από την ΕΣΚΑΣΕ ένας ή δύο διαιτητές σε κάθε αγώνα καθώς και ένας κριτής.

 

Σχετικά άρθρα

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou

Σχολικοί αγώνες Ν. Ευβοίας: Ξεκίνημα με νίκες για 1ο ΕΠΑΛ, ΓΕΛ Ν. Αρτάκης & ΓΕΛ Βαθέος Αυλίδας!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβολή στο ΓΑΣ Άμφισσας-Πρωτέας Σχημ. λόγω συμμετοχής Χαντζή στη Rising Stars South

pannikolaou