Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση Τελεθριακού για το ματς με το Σχηματάρι και όχι μόνο…

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες το βράδυ η ομάδα του Τελεθριακού αναφερόμενη στον αγώνα με τον Ερμή Σχηματαρίου αλλά και στο ματς με την Ιτέα, τονίζοντας πως έχει αδικηθεί σ’ αυτές τις δύο συναντήσεις από τη διαιτησία.

Παράλληλα, γίνεται λόγος πως η ομάδα έχει γίνει ‘σάκος του μποξ’ προτείνοντας ακόμα στην ΕΣΚΑΣΕ από τη νέα περίοδο να γίνεται αξιολόγηση των διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τελεθριακού:

‘Ξεπέρασαν τον εαυτό τους οι αθλητές του Τελεθριακού στο σημερινό ματς μεταξύ Τελεθριακού – Σχηματαρίου αποδεικνύοντας την αγωνιστική υπεροχή και αξία τους καταθέτοντας ψυχή και αναγκάζοντας το αήττητο Σχηματάρι να πάει σε δυο παρατάσεις για να νικήσει με την ανοχή των διαιτητών οι οποίοι δεν στάθηκαν στο ύψος των ευθυνών ενός ντέρμπι με σκορ διαστάσεων NBA.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι στα τελευταία ματς ο Τελεθριακός έχει γίνει “σάκος του μποξ” από τη διαιτησία η οποία έχει εξαντλήσει όλη την αυστηρότητα της στους αθλητές της ομάδας μας γεγονός που έχουν παραδεχθεί έμμεσα ακόμη και οι ίδιοι οι αντίπαλοι μας που στις ανακοινώσεις τους τονίζουν ότι ο Τελεθριακός αδικείται από τη φετινή βαθμολογική του θέση.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μερίδα της διαιτησίας δεν στέκεται στο ύψος των ευθυνών της καταδικάζοντας και υποχρεώνοντας κυρίως τα νεοφώτιστα σωματεία σε άδικα αποτελέσματα.

Θα προτείνουμε στην ΕΣΚΑΣΕ του χρόνου να ισχύσει αξιολόγηση των διαιτητών είτε από τα ίδια τα σωματεία είτε από παρατηρητές αγώνα.

Πάντως,  κάτι πρέπει να γίνει, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Στην Ιτέα τα ίδια, χάσαμε για ένα καλάθι γιατί χρεωθήκαμε δυο τεχνικές ποινές 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα χωρίς να προκαλέσουμε τον διαιτητή μόνο και μόνο επειδή σηκώθηκε ο πάγκος.

Πόσες φορές κατά τη διάρκεια ενός αγώνα σηκώνεται ο πάγκος, έχετε ποτέ παρατηρήσει; Αμέτρητες. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η αβουλία της ΕΣΚΑΣΕ στο ματς με την Μαλεσίνα που δεν ανέβαλε τον αγώνα παρά την απώλεια του πατέρα δυο αθλητών μας.

Δεν πειράζει όμως, ο Τελεθριακος θα συνεχίσει το θεάρεστο έργο του γιατί έχει αθλητές με μεγάλη ψυχή και τεράστιο ταλέντο. Η προσπάθεια μας θα δικαιωθεί παρά τα εμπόδια. Συγχαρητήρια στους αθλητές του Τελεθριακού που σήμερα έκαναν περήφανους όλους τους φίλους του μπάσκετ στην βόρεια Εύβοια. Συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη και πείσμα’.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Έφτασε στο τέλος με τον λάθος τρόπο!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Ο 6ος τίτλος του Κάδμου! Όλοι οι πρωταθλητές από το 1980

pannikolaou

Ραγδαίες εξελίξεις: Παραίτηση Π. Σταύρου από το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou