Γ ΕΘΝΙΚΗ

Απάντηση Απ.Αναστασίου στο σύνδεσμο διαιτητών

Ο προπονητής του Κάδμου Αποστόλης Αναστασίου απάντησε σήμερα στη χθεσινή ανακοίνωση του Συνδέσμου διαιτητών για όσα είχε πει μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής με τον Λοκρό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Θυμίζουμε, πως στην ανακοίνωση του ο ΣΔΚΑΣΕ έκανε λόγο για τα παράπονα που είχε ο Κάδμος στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Θήβα με το Λοκρό, στον οποίο είχαν σφυρίξει οι διαιτητές της Ένωσης Ντάνος και Κοτσιμπός.

Ο Αποστόλης Αναστασίου έδωσε σήμερα τη δική του απάντηση αναφέροντας χαρακτηριστικά:

‘Σίγουροι, κύριοι του ΣΔΚΑΣΕ δεν μας πληρώνετε εσείς για να κρίνεται αν καλώς ή κακώς τρώμε 100 ‘η 200 πόντους και αν θέλουμε να δικαιολογήσουμε τις ήττες μας. Αλλά είναι δική σας δουλειά νομίζω με τα λίγα που ξέρω από το χώρο του μπάσκετ που ασχολούμαι εδώ και 29 χρόνια. Σίγουρα οι διαιτητές της Κυριακής κ.κ. Τάτσης και Σκαλτσής δεν είναι ούτε ξένοι ούτε διεθνείς από όσο ξέρω. Έκαναν μια εξαιρετική διαιτησία και γι’ αυτό στο τέλος παρά την ήττα της ομάδας μου ήμουν ο πρώτο που τους έδωσα συγχαρητήρια (αν και είχαμε φάει 100 πόντους).

Αυτό μπορεί να σας το πει και ο κομισάριος του αγώνα κ.Χριστοδούλου.

Αντίθετα, δεν μπορούσαν να κάνω το ίδιο στον πρώτο γύρο (παρ’ όλο που είχαμε φάει μόνο 67) γιατί οι διαιτητές πίστευα και πιστεύω ότι οι διαιτητές δεν σφύριξαν με τα ίδια κριτήρια.

Τέλος, θα περισσότερο έπρεπε να σας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν είναι ούτε λίγες οι ομάδες ούτε λίγοι οι προπονητές που έχουν πρόβλημα τα τελευταία χρόνια με συγκεκριμένα πρόσωπα διαιτητών.

Για το καλό του μπάσκετ που υπηρετούμε όλοι καλό θα ήταν να βρείτε αυτά τα πρόσωπα και να τα απομονώσετε αφού πρώτα σας κάνουν ένα σεμινάριο για το τι σημαίνει κανονικός και μη κανονικός διαιτητής. Σίγουρα θα γνωρίζουν περισσότερα από μένα.

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την αναστάτωση.

Απόστολος Αναστασίου’

 

 

Σχετικά άρθρα

National League 2: Μακριά από τον καλό του εαυτό! Απόλλων Σμύρνης-Κάδμος 90-66

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/10). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

National League 2: Ήττα στο τσακ! Κάδμος-Ίκαρος Καλλιθέας 75-79

pannikolaou