ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Απάντηση του Νίκου Ιωάννου για τη χθεσινή του διαγραφή από τον Σύνδεσμο Διαιτητών

Με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο πρώην πρόεδρος των διαιτητών Νίκος Ιωάννου δίνει τη δική του απάντηση μεταξύ άλλων και για τη χθεσινή του διαγραφή από τον τοπικό σύνδεσμο, τονίζοντας πως ‘τους ευχαριστεί που τον απάλλαξαν από ένα σάπιο σύστημα’.

Το eviabasket επικοινώνησε με τον Νίκο Ιωάννου που δεν θέλησε να μιλήσει περαιτέρω για τη χθεσινή του διαγραφή, λέγοντας πάντως πως όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα φέρει στο φως όλα τα απαραίτητα έγγραφα ‘για να λάμψει η αλήθεια’ όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του στο facebook έχει ως εξής:

‘Σεβόμενος το άθλημα της καλαθοσφαίρισης που υπηρετώ από μικρό παιδί ένα μεγάλο ευχαριστώ που με απαλλάξατε από ένα σάπιο σύστημα πού παλινδρομεί ανάμεσα στην αγριότητα και την απάθεια, ανάμεσα στο θράσος και την ανοησία μη έχοντας την δύναμη να αντισταθεί αλλά ταυτόχρονα είμαι σίγουρος ότι σύντομα το απόστημα θα σπάσει γιατί αυτό αξίζει στην καλαθοσφαίριση.

Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά αλλά θα αρκεστώ σε ελάχιστα για κάποια ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. Σε μια εποχή που κυριαρχεί το ψέμα η αλήθεια θεωρείτε ενέργεια επαναστατική. Δεν βλέπω γύρω μου να σέβεται κάνεις τον άνθρωπο, βλέπω να σέβονται τον πλούτο, την δύναμη, την εξουσία, την μοχθηρία, την ατιμία….. Έχουμε δημιουργήσει ένα ήθος το οποίο δεν είναι λειτουργικό, είναι ανθρωποκτόνο. Ο μέσος άνθρωπος έχει υιοθετήσει αυτό το ήθος και δεν έχει επίγνωση του γεγονότος ότι αυτό καταστρέφει την ζωή του και γενικότερα την κοινωνία. Επιτρέπει στους ισχυρούς να απαιτούν τη δύναμη εν ονόματι «του ανθρωπάκου». Όμως, εσύ ο ίδιος παραμένεις βουβός. Ενισχύεις τους ισχυρούς με περισσότερη δύναμη. Επιλέγεις για εκπροσώπους ανθρώπους αδύναμους και κακοήθεις. Τελικά διαπιστώνεις πάντα, πολύ αργά, πως σ’ έπιασαν κορόιδο.( Άκου, Ανθρωπάκο – Βίλχελμ Ράιχ).

Τα πάντα στην ζωή γυρνάνε πίσω : Η κακιά πίσω στον αποστολέα. Η αγάπη σε εκείνους που την χάρισαν. Το ψέμα σε εκείνους που το είπαν. Ο φθόνος σε όσους τον αισθάνονται. Ο Τροχός λοιπόν γυρίζει για όλους και δεν υπάρχει βαρύτερη τιμωρία από το να απαντάς στην ΚΑΚΙΑ με ΚΑΛΟΣΥΝΗ.

Δεν ξέρω αν κάποτε μάθω να ΠΕΤΑΩ…αλλά αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι δεν θα μάθω ποτέ να ΣΕΡΝΟΜΑΙ…… Κάποιες φορές προτιμάς την σιωπή γιατί υπάρχουν ανθρωπάκια που ΔΕΝ αξίζουν τα λόγια σου και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ είναι αθόρυβη την παίρνεις και φεύγεις χωρίς να ενοχλείς κανέναν……….’

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές της Περιφέρειας στις Εθνικές κατηγορίες (24-25/2)

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-27 Φεβρουαρίου)

pannikolaou

Κόβουν πίτα την 1η Μάρτη διαιτητές & κριτές μπάσκετ!

pannikolaou