Α1 Α2

Από το αεροδρόμιο απ’ ευθείας δίπλα στους εφήβους του ΧΒΑ!

Το Σάββατο η Κύμη έδωσε ένα σημαντικό αγώνα στο Ρέθυμνο για το πρωτάθλημα της Α1 και την Κυριακή η αποστολή της ομάδας επέστρεψε στη Χαλκίδα.

Ημέρα ξεκούρασης η χθεσινή αλλά όχι για όλους.

Ο κόουτς της ομάδας Βασίλης Μπρατσιάκος έφυγε απ’ ευθείας από το αεροδρόμιο για το κλειστό της Πειραϊκής όπου το ΧΒΑ, οι Ακαδημίες που ίδρυσε ο ίδιος πριν από λίγα χρόνια, έπαιζαν τον αγώνα της πρόκρισης στον τελικό της Ένωσης για το εφηβικό πρωτάθλημα απέναντι στο φαβορί της διοργάνωσης, την Παναγίτσα!

Ο Μπρατσιάκος πίσω από τον πάγκο της ομάδας έζησε έντονα το ντέρμπι και στο τέλος η νίκη και η πρόκριση στον img_8670τελικό  για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της ομάδας, του έδωσε όπως εκμυστηρεύτηκε και ο ίδιος μια από τις μεγαλύτερες μπασκετικές χαρές της ζωής του!

Ο κόουτς της Κύμης έχοντας φτάσει στο top της καριέρας του, έχοντας φτιάξει το δικό του όνομα στο κορυφαίο επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ, ξεχωρίζει για ένα πολύ σημαντικό λόγο. Γιατί δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε, γιατί δεν παρατάει μια προσπάθεια που ξεκίνησε με τις Ακαδημίες του ΧΒΑ τώρα που έφτιαξε όνομα, ακολουθώντας παντού τους μικρούς της ομάδας!

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος προπονητής στην Ελλάδα, που μετά από αγώνα με την ομάδα του στην Α1 θα διάλεγε αντί για λίγες στιγμές χαλάρωσης να πάει να δει τους πιτσιρικάδες στην Αρτάκη σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι μεσούσης της χρονιάς, ή θα έφευγε ‘σφαίρα’ από το αεροδρόμιο για το κλειστό της Πειραϊκής όπως χθες, για να παρακολουθήσει και να ενισχύσει τους εφήβους του ΧΒΑ!

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας 3Χ3 Ανδρών οι Περσίδης-Μαργέλης!

pannikolaou

Ο Διονύσης Αγγέλου ένα βήμα από την άνοδο στην Basketleague με τον Ηρακλή!

pannikolaou

A2 Elite League Final-4: Έπεσε ηρωϊκά! Ηρακλής-Ερμής Σχηματαρίου 80-73

pannikolaou