Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΜΑΚΑΡΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ 64-56

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Σούπερ Μάκαρος!

ΜΑΚΑΡΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ 64-56

Ο Μάκαρος του β’ γύρου είναι σούπερ και αυτό έδειξε και σήμερα απέναντι στην Παναγίτσα την οποία κέρδισε με 64-56 σε μια από τις εκπλήξεις της αγωνιστικής!

Έκπληξη όμως, για όσους δεν ήταν στο γήπεδο, γιατί όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της Άμφισσας είδαν έναν πολύ καλό Μάκαρο να κερδίζει με ‘όπλο’ την ‘άμυνα’ την Παναγίτσα με 64-56 έχοντας τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Σε αγωνιστική ανάταση λοιπόν η ομάδα της Άμφισσας και παρότι έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, δείχνει να κάνει μια αξιοθαύμαστη πορεία στο β΄γύρο. Η ομάδα του Παπούλια παίζοντας καλή άμυνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πήρε το ροζ φύλλο αγώνα από την Παναγίτσα που έχει εξασφαλίσει σίγουρα την είσοδό της στο play off.

O Mάκαρος ήταν σε όλο το παιχνίδι μπροστά στο σκορ και η διαφορά έφτασε και τους 13 πόντους στις αρχές της δ΄περιόδου.

Η Παναγίτσα αντέδρασε σε αυτό το σημείο και με εύστοχα σουτ των Μπέλλου και Λαζαρίδη μείωσε στους τρεις πόντους 57 -54.

Οι παίκτες της Άμφισσας όμως, έδειξαν ωριμότητα στις τελευταίες επιθέσεις και πήραν δίκαια το ροζ φύλλο αγώνος. Από την Άμφισσα ξεχώρισαν οι Φουσέκης (φωτο), Νασάκης και Χατζηστάμου και από την Παναγίτσα Λαζαρίδης, Μπέλλος και Κουτσογιάννης.

Διαιτητές: Καραμπιτσάκος-Τσάμης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-15 ,20-16, 15-13, 9-12.

ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας): Τσιγουρής, Παπαδήμας, Οικονόμου 4, Τσιπούρας, Αμπλάς 8, Βουρνούς, Χατζηστάμου 15, Τσικνής, Κρικέλας 3(1), Φουσέκης 10 (2), Γιαννακόπουλος 9 (1), Νασάκης 15 (1).
ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Μιχαήλ): Κουτσογιάννης 14 (1), Καμπιώτης, Καρυστινός, Σπύρου, Μπαρμπούρης 2, Σαράπης, Μπέλλος 11 Χ. (1), Μπέλλος Ν. Λαζαρίδης 20 (2), Κωνσταντίνου 5 (1), Ματθαίου 2.

Σχετικά άρθρα

Ο Γιώργος Πολιτόπουλος υπέγραψε στον Κάδμo!

pannikolaou

Φιλικό: ΓΑΣ Βασιλικού-Απόλλων Χαλκίδας 40-66 (pics)

pannikolaou

Άρης Θήβας: Παρουσίαση της ομάδας σε κλίμα αισιοδοξίας! (pics)

pannikolaou