Α1 Α2

Βασίλης Μπρατσιάκος:’Περιμένω το Σάββατο ασφυκτικά γεμάτο το κλειστό Κανήθου

Η Κύμη έχει μπροστά της το Σάββατο τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς μέχρι τον…επόμενο, αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό Ρόδου με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια για παραμονή στην Α1 κατηγορία.

Ο κόουτς της ομάδας Βασίλης Μπρατσιάκος σε δηλώσεις του τόνισε την κρισιμότητα της αναμέτρησης και την τεράστια σημασία η Εύβοια να έχει εκπρόσωπο στη μεγάλη Εθνική κατηγορία. Παράλληλα, απηύθυνε γενικό προσκλητήριο στον κόσμο της Χαλκίδας και όχι μόνο, να σταθεί στο πλευρό της ομάδας για να βοηθήσει ώστε να έρθει η μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στη σελίδα της ομάδας:

‘Το Σάββατο είναι μια κρίσιμη ημέρα για εμάς. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει έξυπνο μπάσκετ, ειδικά μετά την έλευση του Ρέλεφορντ. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα μπουν αποφασισμένοι στο παρκέ και θα δώσουν τα πάντα για την νίκη.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε μπει πλέον σε ένα δύσβατο μονόδρομο, που μέσα από τις νίκες θα μας οδηγήσει στην παραμονή στην Α1. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να αποδειχθεί ότι αυτός ο μονόδρομος θα μας οδηγήσει σε …. «αδιέξοδο», στην πτώση δηλαδή της ομάδας μας στην Α2.

Είναι πολύ σημαντικό ότι ξέρουμε ότι δεν πορευόμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον δρόμο. Έχουμε δίπλα μας όλους τους φιλάθλους μας, όπως γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό που πρέπει να αντιληφθούν όλοι είναι η τεράστια σημασία που έχει το σαββατιάτικο παιχνίδι για όλο το ευβοϊκό μπάσκετ. Η Εύβοια ένας μπασκετικός νομός και πρέπει να έχει ομάδα στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Η παραμονή της Κύμης SEAJETS στην Α1 δεν αφορά μόνο εμάς που βρισκόμαστε στην ομάδα, είναι υπόθεση όλης της φίλαθλης Εύβοιας. Το Σάββατο τα κλειστό της Κανήθου πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο και όλοι μαζί να ωθήσουμε την ομάδα μας στην καθοριστική νίκη. Σας περιμένω όλους κοντά μας’.

Σχετικά άρθρα

Ο Χρήστος Μαρμαρινός στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou

Τα Stereabasket Awards τιμούν τη μνήμη του Φίλιππου Συρίγου!

pannikolaou

Πήρε τον Λετονό Καουφμάνις ο Ερμής Σχηματαρίου!

pannikolaou