ΕΦΗΒΩΝ

Γ.Γυφτονικολός:’Η πορεία μας είναι αξιομνημόνευτη’

Ο Γιώργος Γυφτονικολός μπορεί να είδε την ομάδα του να χάνει στο χθεσινό τελικό απέναντι στην Ιτέα αλλά είχε μόνο καλά λόγια να πει για την ομάδα του που όπως είπε χαρακτηριστικά απέκτησε πλέον το σεβασμό όλης της Ένωσης.

Παράλληλα, ευχήθηκε στην Ιτέα την καλύτερη δυνατή συνέχεια στην επόμενη φάση του εφηβικού πρωταθλήματος.

‘Η πορεία μας όλη τη χρονιά είναι αξιομνημόνευτη, ξεκινήσαμε ως μια ομάδα που δεν την υπολόγιζε κανένας και καταφέραμε να αποκτήσουμε το σεβασμό όλης της Ένωσης. Ακόμα και το κλάμα των παιδιών μετά το χθεσινό τελικό για εμένα λέει πολλά. Εύχομαι η φετινή χρονιά, να είναι το εφαλτήριο για ακόμα μεγαλύτερες μελλοντικές επιτυχίες που θα έρθουν μέσα από τη συνεχόμενη δουλειά στο γήπεδο.

Να πω ακόμα, πως όλα τα παιδιά που έπαιξαν χθες στον τελικό θα είναι και του χρόνου στην εφηβική μας ομάδα, ενώ 5 παιδιά έχουν δύο ακόμα χρόνια στο εφηβικό αγωνιζόμενα φέτος και με την παιδική μας ομάδα.

Ο χθεσινός τελικός ήταν συναρπαστικός, ήταν ένα ματς που πήγε στον πόντο τον οποίο κέρδισαν τα πιο έμπειρα παιδιά της Ιτέας, που προπονούνται πιο πολλά χρόνια μαζί απ’ ότι εμείς, που ήταν πιο ομάδα, παιδιά που έχουν πολλές παραστάσεις συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα ανδρών της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο φίλο μου και μπασκετικό μου αδερφό Χρήστο Μωραϊτη και εύχομαι στο εφηβικό της Ιτέας να πάει όσο πιο μακριά μπορεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος’.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30/9-1/10)

pannikolaou

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα αγώνων της ΕΣΚΑΣΕ (30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου)

pannikolaou