Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Τσαούσης:’Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο’

Ο κόουτς του Ερμη Σχηματαρίου Γιάννης Τσαούσης έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του, αλλά το ίδιο έκανε και για τους δικούς του παίκτες που προσπάθησαν όπως είπε για 2η σερί αγωνιστική να γυρίσουν ένα αγώνα οδηγώντας το ματς στην παράταση. Ανέφερε επίσης, πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, τονίζοντας αυτό που λέει από την αρχή της σεζόν, πως τα πάντα θα κριθούν στα μπαράζ.

‘Το πρωτάθλημα όπως τονίζω από την αρχή της σεζόν θα κριθεί στα μπαράζ. Ο Άρης χθες φάνηκε να θέλει περισσότερο τον αγώνα και τον κατέκτησε. Εμείς καταφέραμε να επιστρέψουμε στο ματς, μπήκαμε προς το τέλος στη διεκδίκηση της νίκης και για μια φάση δεν πήραμε τον αγώνα.

Ο στόχος για την ομάδα μου παραμένει ο ίδιος, θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και για να γίνει αυτό θα πρέπει να εξακολουθήσουμε να δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που για 2η σερί αγωνιστική ένας αγώνας μας πήγε στην παράταση και προσπάθησαν για να τον κερδίσουν. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στον κόσμο μας που μας συμπαραστάθηκε και θέλουμε το ίδιο να εξακολουθεί να κάνει και στη συνέχεια. 

Μπράβο στον Άρη και στον Χρήστο Χρήστου για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν και τη νίκη τους στο χθεσινό αγώνα.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, εμείς συνεχίζουμε και στο τέλος πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε’.

 

 

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωσε Παπαποστόλου ο Άρης Θήβας!

pannikolaou

Ο ΓΑΣ Βασιλικού απέκτησε τον Κ. Γυφτονικολό!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Η μεταγραφή της χρονιάς! Πήρε Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη ο Κάδμος!

pannikolaou