Α1 Α2

Στον…πίνακα οι παίκτες της Κύμης!

Οι παίκτες της Κύμης σηκώθηκαν στον…πίνακα και κλήθηκαν να πουν το μάθημα τους σήμερα στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας!  Ο λόγος για τους Παναγιώτη Κατράνα, Αλέξανδρο Σιγκούνα, Βαγγέλη Τζόλο και τον γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Πασπαλά, οι οποίοι πέρασαν από …σκληρή προφορική εξέταση από τους μαθητές!

Στην αρχή οι αθλητές και ο γυμναστής της Κύμης συστήθηκαν στα παιδιά, τους μίλησαν για την ομάδα μας και τους κάλεσαν στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου, τονίζοντας την κρισιμότητα της %ce%ba%cf%85%ce%bc%ce%b7-1%ce%bf-2συγκεκριμένης αναμέτρησης αλλά και το πόσο πολύ παίρνουν ενέργεια από την παρουσία τους στην κερκίδα.

Στην συνέχεια δέχτηκαν ερωτήσεις από τους μαθητές, οι οποίοι όπως αποδείχτηκε είχαν πολλές απορίες. Ενδεικτικά, οι παίκτες απάντησαν για τις θυσίες που έχουν κάνει για να γίνουν επαγγελματίες αθλητές, για τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει, για το πότε άρχισαν την ενασχόληση τους με το μπάσκετ, για το πόσες ώρες κάνουν προπόνηση την ημέρα, για τους στόχους τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και για πολλά άλλα ακόμα. Στο τέλος βγήκαν όλοι μαζί στο προαύλιο και έπαιξαν μπάσκετ, ενώ λίγο πριν αποχωρήσουν οι παίκτες υπέγραψαν αυτόγραφα σε όλους τους μαθητές και ανανέωσαν το ραντεβού μαζί τους για παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στις 11 Μαρτίου!

Σχετικά άρθρα

Α2: Νίκες για Αγγέλου και Ντουζίδη!

pannikolaou

Οι διαιτητές της Περιφέρειας στις Εθνικές κατηγορίες (27-28/11)

pannikolaou

Στην ουγγρική Ντέμπρετσεν ο Γιώργος Βόβορας!

pannikolaou