Α ΕΣΚΑΣΕ

Τέλος ο Μιχαήλ από το αντρικό της Παναγίτσας!

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ. ΝΕΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ Ο Γ.ΤΟΣΟΥΝΗΣ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Παναγίτσα κάνει γνωστή τη λύση της συνεργασίας της στο αντρικό τμήμα με τον προπονητή Παναγιώτη Μιχαήλ, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν όπως αναφέρεται χρέη προπονητή θα εκτελεί ο μέχρι πρότινος βοηθός στο αντρικό τμήμα, Γιώργος Τοσούνης.

Η αλλαγή έχει να κάνει όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση με την αποφόρτιση του Μιχαήλ από το αντρικό τμήμα ώστε να αφοσιωθεί στις ακαδημίες, ενώ τονίζεται πως ο νεαρός τεχνικός αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα της Χαλκίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

‘Η Α.Ε. Έξω Παναγίτσας ύστερα από συζητήσεις με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας αποφασίζει την αποφόρτιση του προπονητή Μιχαήλ Παναγιώτη από το Ανδρικό Τμήμα της ομάδας ώστε να αφοσιωθεί πιο εντατικά στις Ακαδημίες, στο Παιδικό τμήμα και το Εφηβικό τμήμα έχοντας δίπλα του τον Τοσούνη Γεώργιο. Προπονητής του Ανδρικού Τμήματος μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου αναλαμβάνει ο Τοσούνης Γεώργιος. Ο Μιχαήλ Παναγιώτης αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα της Α.Ε. Έξω Παναγίτσας και θα πρωτοστατήσει στο 5ετες πλάνο που έχει συμφωνηθεί με την διοίκηση από την αρχή της περιόδου σαν το βασικό στέλεχος της’.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (11-17 Δεκεμβρίου)

pannikolaou

Ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γυμναστήρια την ερχόμενη αγωνιστική

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (11-17/12)

pannikolaou