Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Μωραϊτης:’Στο β’ ημίχρονο η εικόνα μας άλλαξε προς το καλύτερο’

Σε δύο κομμάτια χώρισε τον χθεσινό αγώνα ο κόουτς του Γ.Σ.Ιτέας Χρήστος Μωραϊτης μένοντας ευχαριστημένος μόνο από το β’ μισό και την απόδοση των μικρών παικτών του. Παράλληλα, μίλησε και για το τοπικό ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Μάκαρο, περιμένοντας όπως είπε από τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο.

‘Συγχαρητήρια στον Άρη Θήβας και στον κόουτς Χρήστου για τη δίκαιη και καθαρή νίκη τους. Επίσης ευχαριστώ τον Άρη για την άψογη φιλοξενία.

Το ματς το χωρίζω σε δύο κομμάτια. Το πρώτο ανήκει στο α’ ημίχρονο, που χάσαμε από νωρίς την επαφή με το σκορ, σε ένα διάστημα που εμφανιστήκαμε αδιάφοροι, γιατί έχει μεγάλη διαφορά το δεν μπορώ από το δεν θέλω.

Στο β’ ημίχρονο με την είσοδο των μικρών η εικόνα μας άλλαξε προς το καλύτερο, βγάλαμε ενέργεια βελτιωθήκαμε σε όλους τους τομείς και παίξαμε το μπάσκετ που μας ξεκαθαρίζει ως ομάδα.

Τώρα, επικεντρωνόμαστε πλέον στο τοπικό ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Μάκαρο Άμφισσας, που παρότι είναι αδιάφορο βαθμολογικά δεν παύει να είναι ένα τοπικό ντέρμπι που η νίκη είναι πάντα θέμα γοήτρου. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο και αν είναι εφικτό να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη’.

 

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Η προκήρυξη της Α’ ΕΣΚΑΣΕ 2024-25

pannikolaou

Η Γενική προκήρυξη ΕΣΚΑΣΕ για τα πρωταθλήματα και το κύπελλο της σεζόν 2024-25

pannikolaou

Συνάντηση Φασούλα με εκπροσώπους σωματείων στη Χαλκίδα

pannikolaou