Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Χρήστου:’Αυτή η νίκη απέδειξε πως αξίζουμε το σεβασμό όλων’

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο κόουτς του Άρη Θήβας Χρήστος Χρήστου σε δηλώσεις του για το χθεσινό ντέρμπι με τον Ερμή Σχηματαρίου. Τόνισε πως αυτή η νίκη απέδειξε πως η ομάδα του αξίζει το σεβασμό όλων, ενώ επισήμανε πως η επιτυχία τους γεμίζει με αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας. Παράλληλα, ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας του, όπως επίσης και τον Ερμή Σχηματαρίου για τη φιλοξενία.

‘Το παιχνίδι με τον Ερμή, ήταν ένας αγώνας στον οποίο αναμετρήθηκαν οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Για τον Άρη αυτός ο αγώνας και το τελικό αποτέλεσμα ήταν μια απόδειξη ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει μόνο ένα πρωταγωνιστή.

Αυτή η νίκη τόνωσε την αυτοπεποίθηση του Άρη αλλά και απέδειξε παράλληλα ότι αξίζουμε το σεβασμό όλων.

Οι παίκτες μας ήταν συγκλονιστικοί με πολύ μεγάλη θέληση και αυτοσυγκέντρωση. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την ομαδικότητα τους και για το γεγονός ότι έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρης αλλά και την ιστορία που κουβαλάει αυτός ο σύλλογος.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, στον πρόεδρο και συνολικά τη διοίκηση της ομάδας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα δε, τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας Βασίλη Χρήστου που για μια ακόμα φορά έκανε το θαύμα του.

Νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος και έχω ακόμα περισσότερη ευθύνη απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας μας που ήταν για μια ακόμα φορά συγκλονιστικοί.

Ευχαριστούμε τον Ερμή για τη φιλοξενία και εύχομαι στην ομάδα του Σχηματαρίου και στο κόουτς Γιάννη Τσαούση καλή συνέχεια. Εμείς προχωράμε…’

 

Σχετικά άρθρα

Υπέγραψε ο Αλέξης Πανταζής στον Κάδμο!

pannikolaou

Επιστροφή Καραδόπουλου στον Άρη Θήβας!

pannikolaou

Ο Γιάννης Γκρινιάρης στον Κάδμο!

pannikolaou