Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Χρήστου:’Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα’

Περίεργο, χαρακτήρισε τον αγώνα με την Ιτέα ο προπονητής του Άρη Θήβας Χρήστος Χρήστου, λόγω της διακοπής και των απουσιών παικτών του από τις προπονήσεις.

Έδωσε συγχαρητήρια στους μικρούς αλλά και στον κόσμο που όπως είπε ήταν περισσότερος από την προηγούμενη φορά.

Όσο για το ντέρμπι στο Σχηματάρι το ερχόμενο Σάββατο, έχρισε ξεκάθαρο φαβορί τον Ερμή λέγοντας πως θα συγκρουστούν η καλύτερη επίθεση με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

‘Το παιχνίδι με την ομάδα της Ιτέας ήταν ένα αρκετά “περίεργο” παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι μετά από διακοπή του πρωταθλήματος και για εμάς ήταν ακόμη πιο δύσκολο, γιατί δε βρεθήκαμε όσο θα ήθελα στις προπονήσεις, λόγω ασθενειών και επαγγελματικών υποχρεώσεων των παικτών μας.

Το παιχνίδι ήταν μία ευκαιρία να δοκιμάσουμε διάφορα σχήματα. Η συμμετοχή των μικρών δείχνει ότι καταλαβαίνουν το ρόλο τους στην λειτουργία της ομάδας.

Πάμε στο Σχηματάρι με ξεκάθαρο φαβορί τον αήττητο Ερμή, να παίξουμε άλλο ένα παιχνίδι χωρίς να χάσουμε τα βασικά γνωρίσματα της ομάδος μας και να το ευχαριστηθούμε. Είναι ένα παιχνίδι μεταξύ της καλύτερης επίθεσης και της καλύτερης άμυνας του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ τους παίκτες μου, τους συνεργάτες μου, τον πρόεδρο και την διοίκηση του Άρη. Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά που ο κόσμος ήταν περισσότερος από την προηγούμενη φορά. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Ιτέας. Προχωράμε’.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (3-5/2)

pannikolaou

ΕΣΚΑΣΕ: Οι αλλαγές στο πρόγραμμα αγώνων (3-5/2)

pannikolaou

Κοπή πίτας για τμήματα του Κάδμου! (pics)

pannikolaou