Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Αιχμηρή ανακοίνωση του ΣΔΚΑΣΕ για τον προπονητή του Κάδμου Απ. Αναστασίου

Αιχμηρή ανακοίνωση για τις δηλώσεις του προπονητή του Κάδμου Αποστόλη Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Λοκρό Αταλάντης εξέδωσε ο τοπικός σύνδεσμος διαιτητών, σχετικά με τα όσα είπε για κανονικούς και μη κανονικούς διαιτητές.

Ο Σύνδεσμος συνέδεσε αυτές τις δηλώσεις του με τα παράπονα που είχε ο Κάδμος στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Θήβα με το Λοκρό, στον οποίο είχαν σφυρίξει οι διαιτητές της Ένωσης Ντάνος και Κοτσιμπός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΔΚΑΣΕ:

‘Κύριοι, με πολύ μεγάλη έκπληξη ακούσαμε την Κυριακή το απόγευμα μετά την λήξη του αγώνα Λοκρός-Κάδμος για το Πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής, τον προπονητή της ομάδας της Θήβας κο Αναστασίου να δηλώνει ότι παρότι έχασε (ξανά …), αυτήν την φορά σφύριξαν τον αγώνα «κανονικοί διαιτητές». Προφανώς, έχοντας δεχθεί περίπου 100 πόντους η ομάδα του κου Αναστασίου, δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν δικαιολογίες για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα έπρεπε να υπάρξει ένας μικρός αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης.  Σε εμάς όμως, θα ήταν πολύ χρήσιμη η πληροφορία από τον κόουτς, με ποιά κριτήρια χαρακτηρίζει «κανονικούς» ή «μη κανονικούς» κάποιους. Θα μας βοηθούσε κι εμάς πάρα πολύ να εκφέρουμε άποψη «περί κανονικότητας» διαφόρων εμπλεκομένων με την Καλαθοσφαίρηση και κυρίως «Προπονητών» ή κάποιων που «νομίζουν ότι είναι».

  Τελείως πληροφοριακά θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι συνάδελφοι διαιτητές που σφύριξαν το παιχνίδι του 1ουγύρου, κύριοι Αλέκος Κοτσιμπός και Βασίλης Ντάνος είναι αξιολογημένοι στις Α1 και Α2 αντίστοιχα και ότι εκείνοι ήταν που σφύριζαν την ομάδα του στην προσπάθειά της να ανέβει από τις τοπικές κατηγορίες στις Εθνικές. Κατ’ εξαίρεση και μόνο για τον κο Αναστασίου θα αιτηθούμε στην ΚΕΔ, να έρχονται διεθνείς. Πιθανώς και ξένοι ….’.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou