Uncategorized Α1 Α2

Βασ.Μπρατσιάκος:’Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και τον αγώνα’

Ο κόουτς της Κύμης Βασίλης Μπρατσιάκος έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά στάθηκε στα τελευταία λεπτά που οι παίκτες του έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και μαζί μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Ο Χαλκιδέος κόουτς επίσης σχολίασε χαρακτηριστικά, πως αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω πάλι την ίδια τακτική θα ακολουθούσε ενώ είπε πως το εξωφρενικό 10/12 τρίποντα του β’ ημιχρόνου για το Ρέθυμνο έπαιξε το δικό του σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

‘Νομίζω ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν μέσα στην τακτική μας. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Δύο φορές που κατάφερε να μας ξεφύγει το Ρέθυμνο, εμείς πλησιάσαμε και το περάσαμε. Νομίζω όμως ότι από το 33’ και μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας χωρίς λόγο, ενώ μέχρι εκείνο το σημείο παίζαμε πολύ καλή άμυνα.

Δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τα πικ εν ρολ του Τάλτον και αυτό μας δημιούργησε πολλά κενά, τα οποία εκμεταλλεύτηκε με καλές πάσες και το 10/12 τρίποντα στο β’ ημίχρονο νομίζω πως ήταν καταλύτης για την έκβαση του παιχνιδιού υπέρ του Ρεθύμνου. Αυτό το εξωφρενικό ποσοστό στα τρίποντα δείχνει πως αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας μου που “πάλεψε” μέχρι τέλους.

Είχαμε υποσχεθεί πως θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτή τη νίκη γιατί αν τα καταφέρναμε θα ήταν τεράστιας σημασίας, βάζοντας μας με το ενάμιση πόδι στην παραμονή στην κατηγορία. Αν γυρνούσαμε τον χρόνο πίσω θα επέλεγα την ίδια τακτική. Υπάρχουν κάποιοι ακόμα τελικοί, αρχής γενομένης από το ματς με τον Κολοσσό, το οποίο είναι ένα ματς “ζωής ή θανάτου”.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σηκώσουμε το κεφάλι και να στρωθούμε στην δουλειά. Πρέπει από κάθε νίκη και ήττα να κοιτάς και τα καλά και τα άσχημα. Κρατάμε τα καλά και πορευόμαστε για το επόμενο παιχνίδι’.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ήττα-μαχαιριά! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 73-83

pannikolaou

A2 Elite League: Νίκη-πρόκριση στα playoffs! Ερμής Σχηματαρίου-Δόξα Λευκάδας 74-69

pannikolaou