Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Βελισσαράκος:’Βρήκαμε διάθεση και ενέργεια’

Ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών στο β’ ημίχρονο όταν και γύρισαν από το -15 έμεινε ο κόουτς της ΑΓΕ Χαλκίδας Γιώργος Βελισσαράκος στο χθεσινό νικηφόρο αγώνα με τον Τελεθριακό.

Όπως είπε μάλιστα χαρακτηριστικά, εντυπωσιάστηκε από την αμυντική συνεργασία των παικτών του και την πειθαρχία στη διαχείριση της κούρασης τους στην επίθεση.

‘Λέω πάντα στους παίκτες μου ότι μεγάλη σημασία έχει πως τελειώνεις την αγωνιστική χρονιά γιατί οι τελευταίες εικόνες είναι αυτές που μένουν και σε χαρακτηρίζουν.

Δεν υπάρχουν λοιπόν παιχνίδια ρουτίνας για τους παίκτες παρά μόνο παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίζουν δείχνοντας αγωνιστικότητα.

Στο παιχνίδι με τον Τελεθριακό στο πρώτο ημίχρονο απλά συμμετείχαμε στον αγώνα χωρίς διάθεση κάνοντας αγγαρεία. Στην ανάπαυλα του αγώνα μιλήσαμε γι’ αυτό και ζήτησα να αντιδράσουν. Πράγματι, στο β’ ημίχρονο οι παίκτες βρήκαν διάθεση για ενέργεια δείχνοντας ότι δεν συμβιβάζονται με την ήττα.

Είχαν μεγάλη αυτοσυγκέντρωση στην αμυντική μας λειτουργία και με ελεγχόμενες επιθέσεις γύρισαν το παιχνίδι από τους -15 πόντους.

Προσωπικά εντυπωσιάστηκα από την αμυντική συνεργασία των παικτών μου και την πειθαρχία στη διαχείριση της κούρασης τους στην επίθεση.

Θεωρώ τον Τελεθριακό πολύ καλή ομάδα και αυτό δίνει αξία στη νίκη της ομάδας μου.

Για ακόμα ένα παιχνίδι δεν συμπληρώσαμε 10αδα λόγω των τραυματισμών και των αρρώστων. Δεν έπαιξαν πάλι ο Μάμαλης και ο Μπεληγιάννης ενώ Χαρατσής, Βελισσαράκος έπαιξαν άρρωστοι και ο Μακρύγιαννης τραυματίας’.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou