Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Τσαούσης:’Νίκη που θα βοηθήσει στην ψυχολογία’

Μια νίκη που θα βοηθήσει την ομάδα του στον ψυχολογικό τομέα ήταν η χθεσινή απέναντι στον Μάκαρο, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ερμη Σχηματαρίου Γιάννης Τσαούσης που χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση της ομάδας του. Επόμενος στόχος όπως είπε, η νίκη απέναντι στην Αυλίδα για να κλείσει ιδανικά η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος για την ομάδα του.

‘Ήταν μια καλή νίκη η χθεσινή, σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, που θα μας βοηθήσει στην ψυχολογία μετά την πρώτη ήττα που κάναμε την περασμένη εβδομάδα. 

Παίξαμε καλά, είχαμε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ με σταθερή διαφορά στο σκορ. Έκανα μεγάλο ροτέϊσον, μπήκαν στο παιχνίδι και οι δύο παίδες χάσαμε κάπως το ρυθμό μας και η ομάδα της Άμφισσας πλησίασε. Στο τέλος όμως, με την εμπειρία των παικτών μου και ευστοχώντας στις βολές από τα συνεχόμενα φάουλ που μας έκαναν φτάσαμε δίκαια στη νίκη. 

Προχωράμε τώρα στον επόμενο αγώνα με την Αυλίδα ώστε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος λίγο πριν μπούμε στη διαδικασία των play-off’.

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou