Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Τσαούσης:’Νικητές σε ένα σπουδαίο ματς’

Ματς-διαφήμιση χαρακτήρισε το χθεσινό στην Ιστιαία ο κόουτς του Ερμή Σχηματαρίου Γιάννης Τσαούσης, που τόνισε πως η ομάδα του μπόρεσε και επέστρεψε από το -20 κατακτώντας τελικά τη νίκη με byzzer beater στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Παράλληλα, απηύθυνε…προσκλητήριο στον κόσμο του Σχηματαρίου για το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Άρη Θήβας. 

‘Ήταν ένας ματς διαφήμιση για το τοπικό μπάσκετ, με πάνω από 2 ώρες διάρκεια, με δύο παρατάσεις, με μεγάλο σκορ και με πολλές ανατροπές. Εμείς βρεθήκαμε να χάνουμε ακόμα και με 20 πόντους, γυρίσαμε τον αγώνα προηγηθήκαμε στην κανονική διάρκεια και στις παρατάσεις αλλά και πάλι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από κάτι απίστευτα τρίποντα των γηπεδούχων που σκόραραν 21 φορές έξω από τη γραμμή του τριπόντου με εκπληκτικά ποσοστά. Τελικά καταφέραμε και πήραμε τη νίκη με ένα buzzer beater στο τελευταίο δευτερόλεπτο και είμαστε ευχαριστημένοι που ήμασταν οι νικητές σε ένα τόσο σπουδαίο ματς.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι με τον Άρη, ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς, να δουλέψουμε καλά και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας τον οποίο περιμένουμε και πάλι να μας βοηθήσει σε ένα σημαντικό παιχνίδι’.

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou