Α1

Αλ. Θεοδώρου: ”Η Κύμη δεν είναι ομάδα-πυροτέχνημα”

Ο πρόεδρος της Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην χρονιά που πέρασε, την οποία και χαρακτήρισε ως απόλυτα επιτυχημένη, ευχαριστώντας τα μέλη της διοίκησης τους προπονητές αλλά και τους αθλητές της ομάδας. Τόνισε ακόμα, πως η ομάδα δεν είναι ‘πυροτέχνημα’ όπως είπε χαρακτηριστικά, αλλά ήρθε στην Α1 για να μείνει.

Ακόμα, εκθείασε την βοήθεια των φιλάθλων τονίζοντας πως βοήθησαν τα μέγιστα ώστε η Κύμη να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων ως η ομάδα της Εύβοιας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο site της ομάδας:

‘Στην αρχή της φετινής σεζόν θέσαμε ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή της ομάδας στην Basket League. Το βάρος που έπρεπε να σηκώσουμε στις πλάτες μας ήταν πολύ μεγάλο, αφού γνωρίζαμε ότι εκπροσωπούσαμε στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ έναν ολόκληρο Νομό. Ο στόχος μας τελικά επετεύχθη και ήμαστε πραγματικά εξαιρετικά χαρούμενοι και υπερήφανοι, καθώς θεωρώ ότι ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες των φιλάθλων της Εύβοιας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της ομάδας μας, αφού όλοι κατέβαλαν πολύ εργασία και κόπο για να έρθει αυτή η επιτυχία !

Αυτό που τελικά κερδίζουμε από την φετινή χρονιά είναι πολύτιμη εμπειρία, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι την επόμενη σεζόν. Επιπλέον, η παρουσία μας έδειξε σε όλους ότι ήμαστε ένα σωματείο με συνέπεια και οργάνωση, που βασίζεται στην συλλογική εργασία και στον επαγγελματισμό. Το σημαντικότερο είναι ότι εξακολουθούμε να αξιοποιούμε το ανθρώπινο δυναμικό μας με πρόγραμμα, αγάπη και σεβασμό, όπως ακριβώς κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS δεν είναι μια ομάδα «πυροτέχνημα», που ήρθε για να λάμψει μια χρονιά και να εξαφανιστεί. Θα είναι για πολύ καιρό εδώ και θα πρωταγωνιστεί μαζί με τον κόσμο της Ευβοίας, για το καλό όλης της Ευβοίας!

Κλείνοντας,  ως πρόεδρος της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας σε αυτήν την πρώτη «αναγνωριστική» χρονιά στην Α1. Ευχαριστώ λοιπόν θερμά όλους τους χορηγούς μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, τον Δήμο Χαλκιδέων και όλους τους Φορείς που συνετέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων μας, καθώς και τον ΕΣΑΚΕ για την άψογη συνεργασία. Πάνω από όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, οι οποίοι αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και με την στήριξη τους μας βοήθησαν να παραμείνουμε στην κατηγορία. Άλλωστε ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS δεν είναι μόνο η δική μας ομάδα, αλλά έχει καθιερωθεί στην συνείδηση όλων ως η ομάδα της Εύβοιας!’

Σχετικά άρθρα

Θα περάσουν οι Μπακς στην επόμενη φάση; Waverpoll.com

pannikolaou

Πρωταθλητής Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Γιαπλές!

pannikolaou

Πήρε την 3η θέση η ΑΕΚ του Αγγέλου!

pannikolaou