αρχική Over play Βουλή Vs Περιφέρεια Στερέας Ελλάδας σε αγώνα μπάσκετ στις 20 Απριλίου στο...

Βουλή Vs Περιφέρεια Στερέας Ελλάδας σε αγώνα μπάσκετ στις 20 Απριλίου στο κλειστό Κανήθου!

230
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ένας αγώνας διαφορετικός από όλους τους άλλους θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη 20 Απριλίου στο κλειστό Κανήθου, με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να αντιμετωπίζει την ομάδα μπάσκετ της Βουλής και τα έσοδα από τον αγώνα να διατίθενται στο μη κερδοσκοπικό σύλλογο ‘Ανθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός’.

Μια σπουδαία πρωτοβουλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που αξίζει να τύχει συμπαράστασης από τον κόσμο.

%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82-2Θα είναι και μια πρώτη ευκαιρία να δούμε εκτός των άλλων από κοντά τις μπασκετικές ικανότητες της περιφέρειας με Μπακογιάννη, Σπανό, Μπουρμά, απέναντι στην ομάδα της Βουλής με Κυριάκο Μητσοτάκη σε θέση φόργουορντ, Λοβέρδο, Ιωαννίδη και άλλους!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δέχθηκε αμέσως την πρόταση της ομάδος μπάσκετ της Βουλής για έναν αγώνα που θα αναδείξει νικητές, τον Άνθρωπο, την Ελπίδα και τον Πολιτισμό.

%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82-3-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%82

Στον αγώνα τώρα, θα δώσουν το παρών και παίκτες που δεν έχουν άμεση σχέση με την Περιφέρεια αλλά και με τη Βουλή. Στους φιλανθρωπικούς αγώνες της Βουλής το παρών δίνουν στα περισσότερα παιχνίδια βετεράνοι παίκτες όπως οι Τζαλαλής, Παντελιάδης. Χρέη κόουτς εκτελεί ποιος άλλος από τον Γιάννη Ιωαννίδη!

Με την ομάδα της Περιφέρειας θα παίξουν και αρκετοί βετεράνοι του μπάσκετ από τους νομούς της Περιφέρειας, ενώ προπονητής θα είναι ο Βασίλης Μπρατσιάκος!