Α1

Η επίσημη ανακοίνωση της Κύμης για το διαζύγιο με τον Μπρατσιάκο

Όπως σας ενημερώσαμε από τις 8 μ.μ. οι δρόμοι της Κύμης και του Βασίλη Μπρατσιάκου χώρισαν μετά από 5 χρόνια συνεργασίας και επιτυχιών.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Κύμη επιβεβαίωσε το γεγονός ενώ δηλώσεις στο site της ομάδας έκανε και ο Χαλκιδέος κόουτς.

Αναλυτικά: ‘‘Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης  SEAJETS ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Μπρατσιάκο. Ο κόουτς Μπρατσιάκος δεν είναι απλά μέρος της ιστορίας της ομάδας μας, είναι ένας από τους συγγραφείς αυτής της ιστορίας! Ήρθε στον ΓΣ Κύμης όταν προσπαθούσαμε να κάνουμε τα πρώτα βήματα μας στο ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο μας βοήθησε να σταθούμε γρήγορα στα πόδια μας, αλλά μας οδήγησε και σε επιτυχίες που δεν είχαν προηγούμενο και που σίγουρα ξεπερνούσαν τις προσδοκίες των περισσοτέρων.

Μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας, που συνοδεύτηκε από τέσσερις ανόδους και που είχε ως επιστέγασμα την παρουσία μας στην Basket League, ήρθε λοιπόν η ώρα να βαδίσουμε σε διαφορετικούς δρόμους. Ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους όλων των φιλάθλων της Κύμης τον Βασίλη Μπρατσιάκο για την προσφορά του στην ομάδα μας, αλλά και γενικά στον τόπο μας. Επιπλέον, του ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική καριέρα του. Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε κόουτς!”.

Ο κόουτς Μπρατσιάκος αποχαιρέτησε την “οικογένεια” του ΓΣ Κύμης με την εξής δήλωση:

“Είναι κάποιες στιγμές που στην ζωή σου οφείλεις να γίνεσαι η αλλαγή που πρέπει να γίνει. Μια τέτοια στιγμή έφτασε σήμερα για μένα, 5 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Γ.Σ. Κύμης. Ήταν μια σχέση η οποία ποτέ δεν υπήρξε μόνο επαγγελματική. Τα συναισθήματα τα οποία βίωσα ήταν υπερβολικά έντονα όλα αυτά τα χρόνια. Απίστευτη χαρά και υπερηφάνεια στις νίκες ακόμη μεγαλύτερη στεναχώρια στις λίγες ”ευτυχώς” ήττες! Το σίγουρο είναι ότι εργάστηκα με πίστη, αφοσίωση και αληθινή αγάπη για το μεγαλείο του Γ.Σ. Κύμης. Κάθε μου απόφαση ήταν για το συμφέρον και το καλό της ομάδας, κριτήριο άλλωστε που πρέπει να είναι το μοναδικό για όποιον υπηρετεί αυτή την ομάδα. Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω της οικογένειας Θεοδώρου και κυρίως τον φίλο μου Αλέξανδρο για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και τις συνθήκες που μου παρείχαν, όλους τους παίχτες – όλα αυτά τα χρόνια – που συνεργάστηκα για όσα καταφέραμε, τους συνεργάτες μου από το προπονητικό αλλά και διοικητικό επιτελείο για την συνέπεια και εργατικότητα τους και τέλος τους φιλάθλους μας για τον μοναδικό τρόπο που μας συμπαραστάθηκαν. Εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια στην υπέροχη οικογένεια του Γυμναστικού και κυρίως στον φίλο μου Αλέξανδρο για τον δύσκολο αλλά έντιμο δρόμο που έχει διαλέξει. Εις τον επανιδείν.”

Σχετικά άρθρα

Παραολυμπιακό πανόραμα στη Χαλκίδα! (pics)

pannikolaou

Βαγγ. Αγγέλου: “Τα τοπικά σεμινάρια είναι ιδανικά για συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών”

pannikolaou

ΕΟΚ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για Περιφερειακούς/Ομοσπονδιακούς προπονητές σε καθηγητές Φυσικής Αγωγής

pannikolaou