Α ΕΣΚΑΣΕ

Θαν.Κογιώνος:’Ένα ωραίο ταξίδι έφτασε στο τέλος του’

Ο πρόεδρος της Μαλεσίνας Θανάσης Κογιώνος μετά το τελευταίο φετινό αγώνα της ομάδα του απέναντι στον Άρη Θήβας αναφέρθηκε στην πορεία του αντρικού τμήματος την οποία και έκρινε άκρως επιτυχημένη δίνοντας συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Παράλληλα, τόνισε πως το φετινό βήμα της Μαλεσίνας ήταν το πρώτο στη νέα εποχή ενώ χαρακτήρισε άκρως θετική την παρουσία και των υπόλοιπων τμημάτων της ομάδας. Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του αλλά και για τη φιλοξενία.

Ένα ωραίο ταξίδι έφτασε στο τέλος του και ένα καινούργιο θα είναι έτοιμο να ξεκινήσει σε λίγο καιρό. Η ομάδα μας πρέπει και θα μπει στη νέα εποχή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτής της εξαιρετικής πορείας. Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους παίκτες που όλη τη χρονιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, να δώσουν αξία στην προσπάθεια και να κερδίσουν τον σεβασμό των αντιπάλων, βοηθώντας έτσι ώστε να φύγουμε από το τέλμα που είχαμε περιέλθει. 

Ευχαριστώ τον κόουτς Μιχάλη Θάνο που παρ’ όλα τα προβλήματα μιας δύσκολης χρονιάς, με δουλειά και εργατικότητα κέρδισε τον σεβασμό του συλλόγου και των παικτών. Τον ευχαριστώ για την προσφορά του σε όλα τα τμήματα και ιδίως στις υποδομές όπου η Μαλεσίνα ξεκίνησε και πάλι να παράγει παίκτες.

Θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία στους ανθρώπους της διοίκησης που με τη μεγάλη τους αγάπη για το σύλλογο και τη δυναμικότητα που έδειξαν βοήθησαν την ομάδα να αλλάξει σελίδα. Το τρίπτυχο διοίκηση-προπονητής-παίκτες λειτούργησε πολύ καλά και γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Για τον αγώνα με τον Άρη, δίνω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα της Θήβας για τη δίκαιη νίκη της. Κάποιες παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν ανήκουν στο παρελθόν. Με την καλή θέληση των ανθρώπων του Άρη αλλά και την αστυνομική ομπρέλα Θήβας και Λιβαδειάς όλα κύλησαν ομαλά και τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Στο μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα’.

 

 

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (3-5/2)

pannikolaou

ΕΣΚΑΣΕ: Οι αλλαγές στο πρόγραμμα αγώνων (3-5/2)

pannikolaou

Κοπή πίτας για τμήματα του Κάδμου! (pics)

pannikolaou