Γ ΕΣΚΑΣΕ

Το Καρπενήσι έχει την δική του μπασκετική παρέα!

Μια ανεπίσημη ερασιτεχνική ομάδα συμμετέχει ανελλιπώς στα τουρνουά μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου και όχι μόνο. Πρόκειται για την Παρέα B.C., η οποία υφίσταται εδώ και 6 χρόνια. Οι σημαντικότερες διακρίσεις της «πορτοκαλί» είναι μια 3η θέση(2014) και δυο 4ες(2015, 2016), αλλά και μια πρωτιά στο τουρνουά Κρέντης (2016).

Η ομάδα ξεκίνησε την λειτουργία της το 2012 από τον Δημήτρη Κολλημένο και λαμβάνει μέρος ακόμη και σε τουρνουά 3on3 στην Στερεά Ελλάδα.

Κίνητρο; Φυσικά η αγάπη των μελών της για τον αθλητισμό, αποβλέποντας ακόμη και σε επίσημο συμμετοχή σε πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ τα επόμενα χρόνια. Την φανέλα της έχουν φορέσει γνωστά ονόματα του μπάσκετ, ειδικότερα της Αιτωλοακαρνανίας με τα ονόματα των: Μιχάλη Σταμουλάκη, Βασίλη Ρέντζιου (Γ.Ε. Αγρινίου), Παναγιώτη Κυριαζή (Άλφα 93΄), Γιάννη Μανδαλάκη (Ασπίδα Ξάνθης), Παναγιώτη Γερονίκου (Εφηβικό Ολυμπιακού), Θοδωρή Λιάκου (Αστέρας Λάρισας, πρώην αθλητής Α1΄ και Σωκράτη Ναούμη (Απόλλων Πατρών-δανεικός στον Αρκαδικό) να ξεχωρίζουν.

Την φετινή ομάδα αποτελούν οι: Δημήτρης Κοκοτίνης (Αρχηγός), Δημήτρης Κολλημένος, Παναγιώτης Κολλημένος, Δημήτρης Κατσαρός, Λάμπρος Κατσαρός, Νίκος Βούρτσας, Σωτήρης Στεφανής, Κώστας Καλύβας, Χρήστος Χρυσοβέργης, Γιώργος Σώκος, Δημήτρης Θεοδοσόπουλος, Γιώργος Ζαγκότσης,  Κύρος Παπαβασιλείου, Νίκος Κωστής και Κώστας Κατσομήτρος. Οι υποχρεώσεις της ομάδας αρχίζουν στις 24 Απριλίου.

Σχετικά άρθρα

Ο Γιώργος Γεωργίου ήταν πάντα εκεί…

pannikolaou

Chalkis Basket 2023: Νίκες για ”Ντίκος”-”Los Otros”-”Αεράτοι”

pannikolaou

Γ’ ΕΣΚΑΣΕ Β’ ΦΑΣΗ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): ΓΑΣ Άμφισσας (Ακ.)-ΠΑΠΕΛ (photo album)

pannikolaou