Over play Uncategorized

Βουλή Vs Περιφέρεια Στερέας Ελλάδας αύριο (7 μ.μ.) στο κλειστό Κανήθου!

Μια σπουδαία πρωτοβουλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που αξίζει να τύχει συμπαράστασης από τον κόσμο αποτελεί ο αγώνας  μπάσκετ που θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα (7 μ.μ.) στο κλειστό Κανήθου με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να αντιμετωπίζει την ομάδα μπάσκετ της Βουλής και τα έσοδα από τον αγώνα να διατίθενται στο μη κερδοσκοπικό σύλλογο “Ανθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός”.Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δέχθηκε αμέσως την πρόταση της ομάδος μπάσκετ της Βουλής για έναν αγώνα που θα αναδείξει νικητές, τον Άνθρωπο, την Ελπίδα και τον Πολιτισμό.

Στον αυριανό αγώνα τώρα, θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δούμε από κοντά τις δυνατότητες των εκπροσώπων του Ελληνικού Κοινοβουλίου αλλά και της Περιφέρειας και στον αθλητισμό!

%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82-2Από πλευράς Βουλής, παρόντες θα είναι σίγουρα οι Ανδρέας Λοβέρδος, Μάριος Γεωργιάδης, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Κεφαλογιάννης ενώ ακόμα δεν είναι δεδομένη η παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη λόγω υποχρεώσεων. Την ομάδα της Βουλής, της οποίας κόουτς είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης, θα ενισχύσουν όπως γίνεται σε παρόμοιους αγώνες και αρκετοί εξωκοινοβουλευτικοί.

Από πλευράς Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που θα έχει για κόουτς τον προπονητή της Κύμης Βασίλη Μπρατσιάκο, θα δώσουν το παρών αρκετά μέλη από όλους τους νομούς, ενώ θα υπάρξει και ενίσχυση με παλαίμαχους μπασκετμπολίστες, όπως ο Αποστόλης Αναστασίου από τη Θήβα, οι Λουκάς Παναγιωτίδης και Παναγιώτης Χατζηϊωάννου από τη Χαλκίδα, ο Μάρκος Κολώκας κ.α.

Αξίζει λοιπόν, αύριο στις 7 μ.μ. να δώσουν το παρών στις εξέδρες του κλειστού Κανήθου οι φίλοι του μπάσκετ σε ένα αγώνα που πάνω απ’ όλα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

 

Σχετικά άρθρα

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou

Σχολικοί αγώνες Ν. Ευβοίας: Ξεκίνημα με νίκες για 1ο ΕΠΑΛ, ΓΕΛ Ν. Αρτάκης & ΓΕΛ Βαθέος Αυλίδας!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβολή στο ΓΑΣ Άμφισσας-Πρωτέας Σχημ. λόγω συμμετοχής Χαντζή στη Rising Stars South

pannikolaou