Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Τσαούσης:’Δίκαια πήραμε την πρόκριση για τον τελικό’

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη και την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του πρωταθλήματος ο προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου Γιάννης Τσαούσης, που τόνισε πως η ομάδα του μπορεί στο άμεσο μέλλον να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο θέαμα.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, ελπίζοντας να τους έχουν δίπλα τους και στους τελικούς.

‘Ήταν ένας ημιτελικός πρωταθλήματος και αυτό μας δημιούργησε ένα άγχος στην αρχή, το οποίο όμως και ξεπεράσαμε φτάνοντας δίκαια στη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ και να εμφανίσουμε ένα βελτιωμένο πρόσωπο στους τελικούς, να δώσουμε καλύτερο θέαμα στους φιλάθλους μας. 

Σε αυτό το επίπεδο των αγώνων όμως, η νίκη είναι εκείνη που μετράει και είμαστε ευχαριστημένοι που πετύχαμε το στόχο μας. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε, να ανασυγκροτηθούμε και να δούμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε στους τελικούς. 

Ευχαριστώ τον κόσμο του Σχηματαρίου που γέμισε το γήπεδο και μας βοήθησε να φτάσουμε στην πρόκριση. Τους περιμένω, είμαι σίγουρος πως θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας και στους τελικούς ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε το στόχο μας’.

 

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou