Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Τσαούσης:’Μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας’

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του που έμειναν πιστοί στο πλάνο όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν ο κόουτς του Ερμή Σχηματαρίου που παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Ευχαριστώ τους παίκτες μου που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έμειναν προσηλωμένοι στο πλάνο που είχαμε θέσει. Ήταν ένα ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες, με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, ένα ωραίο παιχνίδι που πιστεύω πως ικανοποίησε τον κόσμο. Εμείς βγάλαμε αρκετά ελεύθερα σουτ που απλά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαν. Στο β’ ημίχρονο κατά κύριο λόγο με τον Ξετρίχη βρήκαμε επιθετικό ρυθμό και φτάσαμε στη νίκη. Στην άμυνα καταφέραμε και περιορίσαμε μέσα από συνεργασίες Τσιρόπουλο, Κλούρα και Ψαριανό.

Συγχαρητήρια και στους διαιτητές που ήταν πολύ καλοί σε ένα δύσκολο ματς.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την μεγάλη προσέλευση στο χθεσινό πρώτο τελικό και να τους δώσω συγχαρητήρια για την ωραία ατμόσφαιρα, τόσο τους δικούς μας όσο και εκείνους του Άρη. 

Προσκαλώ τους φίλους μας να έρθουν το επόμενο Σάββατο στη Θήβα για να μας στηρίξουν και να ζήσουμε πάλι μια εξίσου ωραία ατμόσφαιρα’.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou