B ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ

Με τον Δούκα στην τελική εξάδα του Πανελλήνιου παίδων ο Μπρατσιάκος junior!

Ο Χρήστος Μπρατσιάκος, γιος του προπονητή της Κύμης Βασίλη Μπρατσιάκου, θα δώσει το παρών στην τελική εξάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων που θα γίνει από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου στο Μεσολόγγι, καθώς η ομάδα του, ο Δούκας, πήρε την πρόκριση χθες επικρατώντας με 3-0 της Ακαδημίας!

Ο Μπρατσιάκος junior, ασχολήθηκε με το μπάσκετ στο ΧΒΑ αποτελώντας γέννημα-θρέμμα της ομάδας και πέρυσι το καλοκαίρι του ζητήθηκε να πάει με υποτροφία στο Δούκα, που αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία ομάδα στα τμήματα υποδομής, καθώς εκτός από την πρόκριση στην τελική εξάδα του παιδικού πρωταθλήματος, στις αρχές της εβδομάδας πήρε την πρόκριση και για την εξάδα του εφηβικού πρωταθλήματος αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό!

%ce%b4%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Δούκας δουλεύει στις μικρές ηλικίες με διπλές καθημερινές προπονήσεις, σαν να πρόκειται για αντρική ομάδα σε πολύ υψηλό επίπεδο!

Ο Χρήστος που είναι γεννημένος στις 18 Οκτωβρίου 2001 πηγαίνει σχολείο στην Αθήνα και μαζί του περνάει τις περισσότερες ώρες της και η μητέρα του Κατερίνα.

Έχοντας φτάσει μάλιστα σε ύψος το 1,90 μ., θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα, ενώ δύο πράγματα που έχει πάρει για αρχή από τον πατέρα του, είναι το σουτ αλλά και ο αριθμός της φανέλας (5), με την οποία ο Βασίλης Μπρατσιάκος αγωνίστηκε για χρόνια στην ΑΓΕ Χαλκίδας.

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (14η-27/3)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΕΠ Χαλκίδας-Αίαντας Αυλίδας 81-75

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30/3-3/4)

pannikolaou