Α1 Α2

Πλησιάζει στην Κύμη ο Καστρίτης!

Ο Γιάννης Καστρίτης συναντήθηκε όπως αναμενόταν με τους παράγοντες των Τρικάλων, χωρίς όμως να προκύψει συνεργασία για την επόμενη χρονιά παρά την επιθυμία της ομάδας για κάτι τέτοιο.

Αυτή η εξέλιξη φέρνει πιο κοντά τον νεαρό τεχνικό στην ομάδα της Κύμης με την οποία έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις και είναι πλέον πολύ πιθανό να είναι εκείνος που θα διαδεχθεί τον Μπρατσιάκο στην ομάδα τη Εύβοιας.

Τα Τρίκαλα στην ανακοίνωση τους τονίζουν μεταξύ άλλων πως επιθυμούσαν τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Γιάννη Καστρίτη, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

‘Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη για την εξαιρετική συνεργασία που είχε μαζί του την σεζόν που πέρασε, με την ομάδα μας να πετυχαίνει τους στόχους της αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ.

Οι δρόμοι μας μπορεί να χωρίζουν, παρά την εκφρασμένη επιθυμία μας να συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του, αλλά κρατάμε τις όμορφες στιγμές και ευχόμαστε στον Γιάννη καλή συνέχεια και χαρές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο’.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ήττα-μαχαιριά! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 73-83

pannikolaou