Α ΕΣΚΑΣΕ

Σύσκεψη και μέτρα ασφαλείας για τον αυριανό τελικό!

Ο πρώτος τελικός της Α’ ΕΣΚΑΣΕ είναι προγραμματισμένος για αύριο Σάββατο, με τον Ερμή Σχηματαρίου να υποδέχεται τον Άρη Θήβας, σε μια σειρά που βρίσκεται στο 1-1 με το πλεονέκτημα έδρας στην ομάδα του Γ.Τσαούση.

Την Τετάρτη, ο πρόεδρος της Ένωσης Χάρης Μελετίου κάλεσε τους εκπροσώπους των δύο σωματείων στα γραφεία της ΕΣΚΑΣΕ με θέμα συζήτησης την ομαλή διεξαγωγή του πρώτου τελικού.

Ο Χ. Μελετίου ζήτησε από τις δύο ομάδες να προφυλάξουν το κύρος του πρωταθλήματος, ευχόμενος ο καλύτερος να κερδίσει τους αγώνες των play-off και μετέπειτα την άνοδο.

Όσο αφορά το θέμα της ασφάλειας, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ επικοινώνησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Λιβαδειάς, ζητώντας να υπάρξει αστυνομική δύναμη στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες, σε ένα κλειστό γυμναστήριο που δεν έχει μεγάλη χωρητικότητα.

Η απάντηση που πήρε, είναι πως θα γίνει προσπάθεια κάποιοι αστυνομικοί να βρεθούν στο γήπεδο καθώς δεν υπάρχει μεγάλη δύναμη ώστε να μεταβεί στο Σχηματάρι.

Τώρα, είναι δεδομένο πως το κλειστό του Σχηματαρίου θα γεμίσει ασφυκτικά, καθώς ο πρώτος τελικός έχει ξεσηκώσει τον κόσμο των δύο ομάδων αλλά και πολλούς ουδέτερους φιλάθλους του μπάσκετ που θέλουν να δουν από κοντά τον αγώνα, οπότε καλό θα είναι ο κόσμος να φτάσει αρκετά νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν μια ώρα πριν την έναρξη του τελικού (5 μ.μ.) ενώ το Σχηματάρι θα χωρίσει με κορδέλα τη μια πλευρά της εξέδρας για τη φιλοξενία των φίλων του Άρη, στο χώρο που είχαν φιλοξενηθεί και στον αγώνα του β’ γύρου.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Την Κυριακή (21/4) ο εξ αναβολής αγώνας Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou