Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Χρήστου:’Πάμε να κάνουμε το 2-2′

Στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε την ήττα της ομάδας του στον πρώτο τελικό ο προπονητής του Άρη Θήβας Χρήστος Χρήστου, που πάντως τόνισε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του. Στόχος τους όπως είπε η ισοφάριση της σειράς σε 2-2 ώστε να ξαναπάνε στο Σχηματάρι για τον 5ο τελικό. Ακόμα, έδωσε συγχαρητήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων ενώ όπως είπε θα ανταποδώσουν την καλή φιλοξενία του Σχηματαρίου το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό της Θήβας.

‘Στο πρώτο παιχνίδι των τελικών στο Σχηματάρι η ομάδα μου εμφανίστηκε στο γήπεδο χωρίς την απαραίτητη συγκέντρωση. Στην άμυνα χάσαμε πολλά ριμπάουντ και στην επίθεση δεν βρήκαμε τις λύσεις όπως είχαμε σχεδιάσει. Οι παίκτες μας έχουν την πλήρη εμπιστοσύνη μας και είναι οι ίδιοι παίκτες που έχουν κάνει ένα καταπληκτικό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα. Έχουν αποδείξει οτι όταν έχουν θέληση και συγκέντρωση μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Άρη για την συμπαράσταση στο Σχηματάρι, δυστυχώς τους στενοχωρήσαμε. Η ατμόσφαιρα στις εξέδρες ήταν καταπληκτική.

Το ερχόμενο Σάββατο θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία στον Ερμή Σχηματαρίου. Συγχαίρω τον Ερμή και τον προπονητή Τσαούση Γιάννη για τη νίκη τους. Το Σάββατο θα παλέψουμε ,στην έδρα μας να κάνουμε το 2-2 και να ξαναγυρίσουμε στο Σχηματάρι για το τελευταίο παιχνίδι. Προχωράμε’.

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou