Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση των παικτών του Ερμή Σχηματαρίου

Οι παίκτες του Ερμή Σχηματαρίου προχώρησαν στην έκδοση ανακοίνωσης στην οποία αναφέρονται στον δεύτερο τελικό του περασμένου Σαββάτου στη Θήβα εναντίον του Άρη ενώ εκτός της ανακοίνωσης στο eviabasket.gr στάλθηκε και το βίντεο με την επίμαχη φάση και τον τραυματισμό του Στέλιου Γρηγοράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του Ερμή:

‘Με αφορμή τον δεύτερο τελικό Άρη Θήβας-Ερμή Σχηματαρίου και επειδή έχουν ακουστεί πολλά θα θέλαμε να τοποθετηθούμε και εμείς, οι ‘ερασιτέχνες’ καλαθοσφαιριστές του Ερμή Σχηματρίου.

Θα θέλαμε να σταθούμε στο εγκληματικό φάουλ στον συμπαίκτη μας Στέλιο Γρηγοράκη μπροστά στα μάτια του β’ διαιτητή Βασίλη Ντάνου που το υποδεικνύει ως ένα απλό φάουλ όπως και στα χειροκροτήματα ικανοποίησης από παράγοντες στον πάγκο του Άρη Θήβας αφού εκτελέστηκε η εντολή μετά από αρκετές προσπάθειες και στους δύο τελικούς. Κάτι που φανερώνετε και από τα επιφωνήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού από τον πάγκο του Άρη Θήβας, όπως ‘κόψτε τους το μπάσκετ’ και ‘τελειώστε τους’.

Επίσης, θα θέλαμε να ρωτήσουμε την Ένωση και τους διαιτητές κάτω από πόση ανοχή θα γίνει ο πέμπτος τελικός έτσι ώστε να ξέρουμε σε πιο άθλημα θα προπονηθούμε αυτή την εβδομάδα και αν θα είμαστε ικανοί τη Δευτέρα να πάμε στις δουλειές μας αφού πριν από τη συγκεκριμένη φάση είχε γίνει η παρατήρηση στον κ. Ντάνο από εμάς για την αντιαθλητική συμπεριφορά κάποιων αντιπάλων.

Τέλος, ευχή μας είναι, όπως πιστεύουμε και μερικών παικτών του Άρη Θήβας, στον τελευαταίο τελικό να καταφέρουμε να παίξουμε το άθλημα το οποίο υπηρετούμε και αγαπάμε.

Οι παίκτες του Ερμή Σχηματαρίου’

Σχετικά άρθρα

Waverpoll.com: Θα πετύχει την άνοδο στην Α1 με την Καρδίτσα ο Γ. Μπουρούσης;

pannikolaou

Στον Άρη Θήβας ο Κώστας Κικίδης!

pannikolaou

Stereabasket Awards 2021: Ολόκληρη η ημερίδα (vid)

pannikolaou